Telmore

Telmore går igen forrest for at give danskerne endnu mere frihed til at vælge streaming

Del

Sidste år gik mobilselskabet Telmore forrest på det danske marked ved at give kunderne muligheden for helt selv at vælge, hvilke streamingtjenester man ønsker at mixe med sit mobilabonnement – og det har vist sig, at være lige hvad kunderne efterspurgte. Nu sammensætter 80% af Telmores kunder deres Telmore Play pakker selv, men der er appetit på endnu mere valgfrihed. Derfor åbner Telmore nu op for endnu en kombinationsmulighed, hvor man kan nøjes med tre streamingtjenester til en samlet lavere pris.

Hos Telmore er der ikke længere nogen tvivl om at danskerne selv ønsker at kunne vælge hvilke streamingtjenester, de kan mixe med deres mobilabonnement. Derfor udvider man nu mulighederne. Hvor man før skulle vælge mindst fire streamingtjenester, vil det nu være muligt at sammensætte en billigere pakke med tre streamingtjenester i Telmore Play universet.  

“Det seneste år taler sit tydelige sprog: Danskerne vil have valgfrihed, så det giver vi dem endnu mere af. De faste pakker, hvor andre har bestemt, hvilke streamingtjenester du skal have, er på vej ud. Vi er stolte over at være markedets bannerfører for valgfrihed – og vi kan jo se, at konkurrenterne følger med. Nu går vi forrest igen og tilbyder en mindre løsning til dem, der ønsker det. Men det er stadigvæk blandt de absolutte toptjenester vores kunder kan vælge - bl.a. Disney+ som vores konkurrenter på det danske marked ikke tilbyder” udtaler Telmores CEO Henrik Lehman. 

Valgfrihed giver “tårnhøj” kundetilfredshed – og er godt for forretningen 

Den store valgfrihed hos Telmore har, i følge Henrik Lehman, også udmøntet sig i et af markedets højeste niveauer af kundetilfredshed: 

“Vores kundetilfredshed er tårnhøj. Det skyldes både, at vi er på Danmarks bedste netværk, men i høj grad også at valgfrihed bare gør kunderne glade. Dermed er Telmore Play også med til at fastholde kunder, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at det giver os en mere enkel forretning, hvor kommunikationen er strømlinet. Vi skal kommunikere mulighed for at vælge selv, og ikke flage for de enkelte tjenester med hver sin kampagne. Det er med andre ord nemt for kunden, og det er nemt for os – og det er lige det, Telmore skal være.” 

Om Telmore Play

Telmore Play er mobilabonnementer med underholdning. Som kunde kan man vælge mellem fastlagte pakker med streaming, musik og e- og lydbøger eller en fleksibel pakke, hvor man frit kan vælge ens fire foretrukne streamingtjenester. Med Telmore Play kan man spare penge på underholdning ved at samle det ét sted, og man får adgang til indhold fra bl.a. Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay, TV 2 PLAY og Telmore Musik. 
 
Fra den 18. marts har Telmore åbnet op for endnu en valgmulighed, hvor kunderne kan kombinere deres mobilabonnement med tre valgfrie streamingtjenester. Den nye valgfrihed lanceres med et tilbud, hvor nye kunder kan få de første 2 måneder for 199 kr. Herefter vil normalprisen være 349 kr. 

Kontakter

Om Telmore

Telmore startede den 31. oktober 2000, som det første danske online teleselskab. I dag er Telmore en del af Nuuday, hvilket giver Telmores flere hundredetusind kunder Danmarks bedste netværk. Telmore er dog meget mere end et mobilabonnement. Med abonnementet Telmore Play får man som kunde adgang til et univers af streaming og underholdning med Netflix, HBO Max, Viaplay, Telmore Musik og meget mere.

Læs mere om Telmore på telmore.dk.

Følg pressemeddelelser fra Telmore

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telmore

Telmore tager underholdningen til nye højder og lancerer næste generation af Telmore Play10.3.2023 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

Telmore var de første til at kombinere mobiltelefoni med on demand underholdning under konceptet Telmore Play. Nu driller frontløberen endnu engang markedet og lancerer frit valg i næste generation af det populære underholdningsunivers. Dermed fortsætter Telmore med at levere på strategien om at være den foretrukne on demand underholdningspartner for danskerne og tilbyde mere end bare et mobilabonnement.

Telmore lancerer Apple Watch Series 5 med indbygget mobil12.6.2020 11:14:17 CEST | Pressemeddelelse

Telmore tilbyder nu Apple Watch Series 5, med Always-On display, banebrydende kommunikation, fitness og sundhedsfunktioner og indbygget mobil. For at få kunderne godt i gang, tilbyder Telmore et særligt introduktionstilbud der betyder abonnementet er gratis de første tre måneder. Telmore kunder kan bestille Apple Watch Series 5 fra den 12. juni på Telmores hjemmeside og i udvalgte Power butikker.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye