Telmore

Tinderbox indgår partnerskab med Telmore Musik

Del

Litervis af lyserøde popcorn, daglig musikquiz og silent-disco skal samle festivalens musikelskere – og så kan gæsterne møde den internationale stjerne Dean Lewis. Musikfestivalen Tinderbox i Odense og Telmore Musik indgår partnerskab til årets festival. Begge parter ser et fællesskab i musikken og et stort potentiale i at udvikle samarbejdet i fremtiden.

Når Tinderbox løber af stablen den 22. til 24. juni vil de glade festivalgæster kunne feste og slappe af i et helt nyt område, som Telmore Musik står bag. Den let genkendelige lyserøde farve, der er uløseligt forbundet med Telmore vil danne ramme om afslappende strandstole, daglige musikquizzer og som noget helt nyt; et helt indendørs diskotek, hvor musikken spilles i gæsternes høretelefoner: 

“For os er partnerskabet med Tinderbox et match made in heaven. Vi har vores store kærlighed for musik, fest og samvær til fælles. Med vores nye Telmore Musik område på Tinderbox, ønsker vi at skabe et sted, hvor gæsterne både kan slappe af og feste - på samme tid. Derfor bygger vi et helt indendørs diskotek med såkaldt silent disco. Gæsterne kan selv vælge hvilken musik, der skal spilles fra vores streamingtjeneste, og så er det ellers bare at danse løs. Derudover vil der være musikquiz med rigtig gode præmier flere gange om dagen – og så har vi indkøbt 1.500 liter popcorn, så saltbalancen kan holdes ved lige i sommervarmen,” udtaler Frederik Grønlund Scholten, CMO hos Telmore. 

Meet & Greet med international stjerne 

Udover de daglige aktiviteter som vil præge Telmore Musiks lyserøde festivalområde, vil der lørdag aften også være en unik mulighed for at møde sangstjernen Dean Lewis: 

“Dean Lewis vil besøge Telmore Musik-området efter sin koncert lørdag aften. Her vil der være mulighed for at komme helt tæt på ham, få et billede med ham og en autograf. Ligesom vores musiktjeneste vil vi gerne give folk en unik oplevelse med samvær og musik i centrum.” udtaler Frederik Grønlund Scholten.  

Stort potentiale i samarbejdet 

Hos Tinderbox er man også glade for samarbejdet, der i følge festivalens Partnership Manager Jesper Stubkier har stort potentiale for udvikling i de kommende år: 

”Vi er superglade for at kunne præsentere Telmore Musik som ny partner på årets Tinderbox. Et farverigt musikbrand til at supplere en festival med et fantastisk party publikum – så bliver det ikke meget bedre, og med den fælles kærlighed til musikken ser vi et stort potentiale i at kunne udvikle dette samarbejde i de kommende år,” udtaler partnership manager hos Tinderbox, Jesper Stubkier.  

Om Telmore

Telmore er et af Danmarks bedst kendte mobilselskaber, men de tilbyder meget mere end almindelige mobilabonnementer. Med Telmore Play får man som kunde adgang til Danmarks største underholdningsunivers i form af de mest populære streamingtjenester på markedet. Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay, TV 2 Play, SkyShowtime, Saxo og ikke mindst Telmore Musik, der har over 75 mio. musiknumre og ingen reklamer, står til kundernes disposition. Telmore er en del af Nuuday-koncernen, hvilket også giver Telmores mange hundredetusind kunder adgang til Danmarks bedste mobilnet.

Læs mere om Telmore på telmore.dk.

Følg pressemeddelelser fra Telmore

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telmore

Telmore går igen forrest for at give danskerne endnu mere frihed til at vælge streaming20.3.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Sidste år gik mobilselskabet Telmore forrest på det danske marked ved at give kunderne muligheden for helt selv at vælge, hvilke streamingtjenester man ønsker at mixe med sit mobilabonnement – og det har vist sig, at være lige hvad kunderne efterspurgte. Nu sammensætter 80% af Telmores kunder deres Telmore Play pakker selv, men der er appetit på endnu mere valgfrihed. Derfor åbner Telmore nu op for endnu en kombinationsmulighed, hvor man kan nøjes med tre streamingtjenester til en samlet lavere pris.

Telmore tager underholdningen til nye højder og lancerer næste generation af Telmore Play10.3.2023 11:00:00 CET | Pressemeddelelse

Telmore var de første til at kombinere mobiltelefoni med on demand underholdning under konceptet Telmore Play. Nu driller frontløberen endnu engang markedet og lancerer frit valg i næste generation af det populære underholdningsunivers. Dermed fortsætter Telmore med at levere på strategien om at være den foretrukne on demand underholdningspartner for danskerne og tilbyde mere end bare et mobilabonnement.

Telmore lancerer Apple Watch Series 5 med indbygget mobil12.6.2020 11:14:17 CEST | Pressemeddelelse

Telmore tilbyder nu Apple Watch Series 5, med Always-On display, banebrydende kommunikation, fitness og sundhedsfunktioner og indbygget mobil. For at få kunderne godt i gang, tilbyder Telmore et særligt introduktionstilbud der betyder abonnementet er gratis de første tre måneder. Telmore kunder kan bestille Apple Watch Series 5 fra den 12. juni på Telmores hjemmeside og i udvalgte Power butikker.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye