Danske Spil A/S

Disse spillere er stensikre på at komme med til EM: Danske Spil lukker for spil på over halvdelen af landsholdet

Del

Danske Spil er så sikre på de fleste af navnene i Kasper Hjulmands EM-trup, at de lukker for spil på de 15 mest oplagte kandidater: ”Lige så sikre på at være med i Tyskland til sommer som sauerkraut, lederhosen, bier-vom-fass og Bundesliga-hår,” siger Danske Spils fodbold-ekspert.

Hvis du klikker ind på Danske Spils hjemmeside for at gætte med på, hvilke spillere, Kasper Hjulmand udtager til den endelige EM-trup til sommerens EM i Tyskland – så er der en lang række helt oplagte spillere, som du slet ikke kan gætte på… Schmeichel, Kjær, Eriksen, Højbjerg og Højlund er for eksempel ikke at finde på listen hos Danske Spil.

Årsagen er simpelthen, at Danske Spil vurderer, at spillerne er så sikre på udtagelsen, at det ikke giver mening at sætte odds på.

”Kasper Hjulmand stoler på sine spillere, og derfor er disse spillere så sikre på deres EM-plads, at hverken manglende spilletid, formdyk, småskavanker, you name it, kan få Kasper Hjulmand til at droppe dem: Kun alvorlige skader kan forhindre dem i at komme med til EM,” siger oddssætter Mathias Reimer Larsen, som forklarer:

”Hvis vi åbnede for spil på dem lige nu, så ville vi være nødt til at sætte odds så lavt, at ingen af vores kunder ville finde det interessant, og derfor har vi taget konsekvensen og lukket for spillet. Hvis de undgår alvorlige skader, så er de simpelthen lige så sikre på at være med i Tyskland til sommer som sauerkraut, lederhosen, bier-vom-fass og Bundesliga-hår.”

Listen over spillere, der er MEGET sikre på deres EM-billetter – og som du derfor ikke kan gætte på hos Danske Spil.

Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Joachim Andersen, Simon Kjær, Victor Kristiansen, Joakim Mæhle, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Christian Eriksen, Andreas Skov Olsen, Rasmus Højlund, Jonas Wind, Kasper Dolberg, Yussuf Poulsen.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye