Lidl Danmark

Alle gode gange tre for Lidl i Slagelse

Del

Med højt humør tog rækker af glade slagelseboere torsdag morgen mod Lidl, som åbnede sin tredje butik i byen. Efter morgenmad, kaffe og åbningstale kunne butikschef Tobias Lubrin klippe den røde snor og byde kunderne inden for.

Butikschef Tobias Lubrin klipper det røde bånd til Lidls tredje butik i Slagelse.
Butikschef Tobias Lubrin klipper det røde bånd til Lidls tredje butik i Slagelse.

Det var alle gode gange tre, da Lidl fejrede åbningen af sin tredje butik på under tyve år i Slagelse.

Selvom slagelseboerne har kunne handle lokalt i Lidl siden 2007, var interessen for den nye butik fortsat stor med mange gæster til både naboaftenen onsdag og den officielle åbning torsdag morgen. 

Det fine fremmøde og det gode humør blandt kunderne bragte et smil frem på læberne hos byens nyeste butikschef, Tobias Lubrin.

”Mit team og jeg havde hørt, at Lidl har et godt ry i byen, men vi er alligevel overraskede og overvældede over den gode modtagelse, vi har fået,” siger den 30-årige butikschef, der på fem år har gjort lynkarriere i dagligvarekæden. Han tilføjer:

”Som butikschef får jeg mulighed for at kombinere alt hvad jeg har lært, bruge det i praksis, og være med til at starte en ny butik op fra bunden. Det har jeg glædet mig utroligt meget til, så nu er det bare med at fortsætte i højeste gear.”  

Høj kvalitet og kundeservice i øjenhøjde

At der allerede findes to andre Lidl-butikker i byen, bekymrer ikke Tobias Lubrin:

”Det vigtigste for os er at sikre friskhed, en ren og indbydende butik og at hylderne er fyldte af varer af den højeste kvalitet. Det er helt grundlæggende for den indkøbsoplevelse, som kunderne vil få uanset hvilken af de tre butikker i Slagelse, de besøger. Det må de altid forvente, og gerne lidt mere,” siger han og fortsætter:

”Vi sætter en ære i at møde kunderne i øjenhøjde, og jeg ser personligt frem til alle samtalerne med kunderne. Uanset om det er småsnak om hverdagen, hjælp til indkøbet eller noget mere alvorligt.”

Vil man gerne besøge Slagelses nyeste dagligvarebutik, er den at finde på Ndr. Ringgade 24, 4200 Slagelse. Butikken har åbent mandag-søndag klokken 7-21.30.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye