Lidl Danmark

Bysbarn åbnede Lidls tredje butik i Esbjerg

Del

Michael Glud er født og opvokset i Esbjerg. Med titel af butikschef åbnede han torsdag Lidls nyeste butik i hjembyen for en stor skare af glade kunder, der ventede på at udforske dagligvarekædens tredje butik i området.

Butikschef Michael Glud og borgmester Jesper Frost Rasmussen ved åbningen af Lidls tredje butik i Esbjerg.
Butikschef Michael Glud og borgmester Jesper Frost Rasmussen ved åbningen af Lidls tredje butik i Esbjerg.

Under en kilometer fra Esbjergs kendte varemærke, Mennesket ved Havet, åbnede Lidl torsdag sin tredje butik i byen på Tarphagevej 11. Og ligesom de udadskuende mænd på stranden trækker mange besøgende til, tyder fremmødet ved kædens naboaften og åbningsfest på, at mange esbjergensere og turister fremover vil handle i byens nyeste dagligvarebutik.

Det glæder Esbjergs nyeste butikschef, Michael Glud, som efter åbningstalen af borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) kunne klippe det rød bånd og byde kunderne inden for i hans nye butik.

“Mit team og jeg har ventet i spænding på denne dag. Derfor er vi alle naturligvis meget glade for den fine modtagelse, vi har fået af de lokale. Jeg kender jo allerede lidt til nogle af kunderne i forvejen. Det gør det desto mere spændende at komme i gang for alvor,” fortæller Michael Glud, der er født og opvokset i byen. Han tilføjer med et smil:

“Noget af det mest givende ved at arbejde i en dagligvarebutik er kontakten med kunderne og muligheden for at skabe nye gode relationer. Det ser jeg frem til. Så nu er det bare med at fortsætte den gode start og få skabt den bedste indkøbsoplevelse for alle, der vælger vores butik.”

Esbjergs første dagligvarebutik uden tobak- og nikotinprodukter

Selvom butikken i Esbjerg V er havnebyens tredje Lidl, adskiller den sig markant i forhold til alle andre dagligvarebutikker i byen på ét bestemt område: Der er nemlig ikke tobak- og nikotinprodukter på hylderne.

Det sker som et led i at Lidl frem mod udgangen af 2028 vil udfase tobak og nikotin helt i alle kædens butikker. Det er et fravalg, som Michael Glud er godt tilfreds med:

“Jeg er stolt af at være en del af Lidls initiativ. Forhåbentlig kan vi som nikotin og røgfri butik bidrage til, at især færre unge begynder at ryge,” siger butikschefen og fortsætter:

“Der er heldigvis en masse andre gode grunde til at handle i Lidl. For eksempel har vi et stort og indbydende udvalg af bake-off, mange spændende landetemaer at gå på opdagelse i og en helt fantastisk frugt og grøntafdeling, som vi får friske leveringer til dagligt. I resten af marts har vi desuden valgt at æde momsen på frugt og grønt. Så det er bare med at komme ned i butikken.”

Hvis du gerne vil møde Michael Glud, hans team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den på Tarphagevej 11, 6710 Esbjerg V. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl Danmark er ny hovedpartner på Madens Folkemøde22.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Når Madens Folkemøde slår dørene op 31. maj - 1. juni 2024, er det med en ny hovedpartner ved bordet. Lidl Danmark og Madens Folkemøde har indgået et partnerskab, som blandt andet betyder, at der i 2024 er særligt fokus på relationen mellem sundhed og mad, at Lidl Danmark bakker op om Ungdommens Madmøde, og at Madens Folkemøde får besøg af Lidl Danmarks danske producenter fra En Bid af Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye