Turbine Forlaget A/S

Harry Styles er en nulevende modelegende

Del

I 2010 trådte en ung Harry Styles ind på X-factor scenen i England for at aflægge audition. Allerede den gang stod det klart, at han kan inspirere og fascinere med mere end sin stemme. Med neglelak, fjerboa, pailletter, jakkesæt og buksedragter har han gennem alle årene været en inspiration for dem, der gerne vil lege med stilen. I Stilikoner: Harry Styles fortæller Lauren Cochrane historien om en sand modelegende.

De mange billeder i bogen viser Harry Styles’ modemæssige udvikling og hylder manden, der tænker ud af boksen med sine elektriske og farvestrålende outfits. Den unge Harry Styles var ikke bange for at skille sig ud – og formentlig har han været med til at gøre neglelak til noget mænd også bruger.

”Man kan have så meget glæde af at lege med tøj,” har Harry Styles udtalt, og de ord har hans mange fans taget til sig. Til hans koncerter har publikum ofte gjort sig umage med at lave fantastiske og unikke outfits – og hvem ved: måske bliver Harry Styles også inspireret af sine fans?

Styles-effekten har kastet ny glans over den simple perle, der engang var forbeholdt den fine dame, der gik i byen for at spise frokost. Nu bærer unge mennesker af alle køn i 20’erne perler som en del af hverdags-looket.

Blændende buksedragter, blomstrede skjorter og masser af glimmer. Harry Styles spreder glæde med sin mangesidige garderobe. Dyk ned i det hele – helt fra de unge år til nu, hvor stylister og designere byder sig til og søger Harry Styles’ accept. Der er masser af inspiration til din egen leg med tøj og accessoires i den lille portrætbog med de mange billeder.

Fakta om bogen:

Stilikoner: Harry Styles
Forfatter: Lauren Cochrane
Oversætter: Nanna Taudahl Kjær
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740699494
Sidetal: 224
Vejl. pris: 229,95 kr.
Udgivelsesdato: 15. marts 2024

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Harry Styles i blåt pryder bogens forside
Harry Styles i blåt pryder bogens forside
Download

Links

Om Turbine Forlaget

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Ny bog fortæller om Anden Verdenskrig fra en japansk synsvinkel15.5.2024 08:13:00 CEST | Pressemeddelelse

Jonas Ishibori skildrer i Tsugios krig – Japans triumf og nederlag under Anden Verdenskrig historien om de begivenheder, der fører Japan på kollisionskurs med både Vesten og sine asiatiske naboer i tiden omkring Anden Verdenskrig. Samtidig fortæller forfatteren, der har japanske rødder, en personlig historie om sin families oplevelser under krigen baseret på sin farfars private erindringer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye