Billund Kommune

Vær med til at skabe sjove og lærerige sommeraktiviteter for børn og unge

Del

Igen i år kan foreninger, institutioner, ildsjæle og andre kultur- og fritidsaktører fra Billund Kommune tilmelde aktiviteter til ”SommerSjov” i skolernes sommerferie. Aktiviteterne skal tilmeldes senest d. 15. april kl. 12.00, hvorefter de udbydes i et samlet program, som er målrettet børn og unge fra 0.-10. klasse.

Igen i år håber vi at se mange tilmeldte sommerferieaktiviteter til skolernes børn og unge, så de kan få en oplevelsesrig sommerferie. Billedet er fra sidste års lerdueskydning, arrangeret af Vorbasse Jagtforening.
Igen i år håber vi at se mange tilmeldte sommerferieaktiviteter til skolernes børn og unge, så de kan få en oplevelsesrig sommerferie. Billedet er fra sidste års lerdueskydning, arrangeret af Vorbasse Jagtforening.

Sommersjov er sjove og lærerige aktiviteter i skolesommerferien målrettet aldersgruppen 0.-10. klasse. Konceptet henvender sig primært til foreninger, institutioner, ildsjæle og andre kultur- og fritidsaktører i Billund Kommune, som har lyst til at byde ind med aktiviteter eller arrangementer for børn og unge i løbet af sommeren, men alle idéer er velkomne.

”SommerSjov er en måde, hvor børn og unge kan få en ”smagsprøve” på, hvad vores foreninger og institutioner har at byde på. Måske får de endda smag for at gå til spejder, håndbold, gymnastik, deltage i et hold på kulturskolen eller for at blive en del af et af de mange andre fællesskaber, vi har her i kommunen,” siger Rasmus Kaufmann, Kultur- og Fritidschef i Billund Kommune.

SommerSjov-aktiviteterne har primært fokus på uge 27 og 28, men aktiviteter i ugerne 29-32 er også en del af programmet. Det vigtigste er, at man har lyst til at være med til at åbne dørene til en verden af glæde, sammenhold og opdagelser i kultur- og fritidslivet for kommunens børn og unge.

Sidste år var programmet sprængfyldt med spændende og sjove aktiviteter. Der blev blandt andet inviteret til lerdueskydning, boksetræning, en bage-workshop, badminton, sommerlejr, silent disco, gokart, strandtur, bålfest, LEGO-byggedage og meget mere. Billund kommune håber selvfølgelig, at endnu flere vil være med til at lave SommerSjov-aktiviteter, der vækker nysgerrighed, fremmer kreativitet og skaber gode sommerminder for alle børn og unge hen over sommeren.

Fælles program ud til alle skoler

Det samlede program uddeles, på samme måde som tidligere år, på alle kommunens skoler, men kan også findes på MAGION Bibliotek og Billund Bibliotek samt ses og downloades i en digital version på www.billund.dk/sommersjov. Her vil det være muligt at dykke mere ned i alle aktiviteterne.

Det fulde program forventes at være klar fra uge 23.

FAKTA

  • Tilmelding af aktiviteter til SommerSjov 2023 foregår via www.billund.dk/sommersjov
  • Det vil være muligt at tilmelde aktiviteter frem til og med d. 15. april kl. 12.00
  • Programmet forventes offentliggjort i midten af maj

Kontakt

  • Eventkoordinatorelev Christina Sørensen, Kultur og Fritid i BIllund Kommune via mail: csor1@billund.dk
  • Kommunikationschef Mia Josiassen, Billund Kommune, via mail: mjos@billund.dk eller tlf. 2025 2086

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Grindsted får ny street food-festival8.4.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Til Grindsted Festuge sættes der blus under en helt ny madfestival, Grindsted Streetfood Festival, som forventes at tiltrække op til 10.000 sultne gæster fra hele regionen. Ud over gademad fra hele verden, er der også livemusik med bl.a. Zididada og Rasmus Nøhr samt aktiviteter for store og små på programmet. Fra arrangørerne lyder en særlig opfordring til lokale aktører om at byde ind og blive en del af festivalen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye