Kriminalforsorgen

Falske sms’er fra kriminalforsorgen i omløb

Del

Der er falske sms’er i omløb fra svindlere, som udgiver sig for at være fra kriminalforsorgen.

Hvis du modtager en sms om, at der er kommet digital post fra kriminalforsorgen, og der henvises til et link, skal du slette den.

Det er en falsk sms, hvor svindlere forsøger at franarre borgere personlige oplysninger og koder.

I øjeblikket er der sms’er i omløb om, at der er besked fra kriminalforsorgen i e-boks. Men det er et svindelforsøg, og du skal IKKE klikke på linket. I stedet skal du straks slette beskeden. Beskederne henviser blandt andet til sikkeropdater.com samt MitIDinformering.com.

Hverken kriminalforsorgen, politiet, banker eller andre myndigheder vil bede dig om at udlevere personlige loginoplysninger og koder via mail, sms eller telefon.

Du kan læse mere om, hvordan du spotter, om en mail eller sms er falsk på sikkerdigital.dk, hvor Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen har samlet vigtig viden om informationssikkerhed.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Kriminalforsorgen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kriminalforsorgen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye