Lidl Danmark

Lidl åbner i Marielyst centrum med lokal bemanding

Del

Snart kan Lidl byde velkommen til kædens første butik i Marielyst. Torsdag den 21. marts slår butikschef Brian Kok og hans team dørene op på Stovby Ringvej 5B, hvor Brian selv har tilbragt meget af sin barndom. Butikken i hjertet af byen står over for en travl sommersæson og teamet glæder sig til at komme i gang.

D. 21. marts åbner Lidl i Marielyst på Stovby Ringvej 5B. Selvom butikkens koncept er nyt med Lidl, er flere af medarbejderne velkendte i området, da de tidligere har arbejdet i den Aldi, der befandt sig på samme adresse.
D. 21. marts åbner Lidl i Marielyst på Stovby Ringvej 5B. Selvom butikkens koncept er nyt med Lidl, er flere af medarbejderne velkendte i området, da de tidligere har arbejdet i den Aldi, der befandt sig på samme adresse.

Sidste år blev det meldt ud, at Lidl ville overtage den tidligere Aldi-butik på Stovby Ringvej i Marielyst. Nu er dagligvarekæden klar med en åbningsdato og butikkens team er på plads. Den 21. marts får Marielyst sin første Lidl, og det bliver med en kyndig butikschef – nemlig 51-årige Brian Kok, der har mere end 10 års erfaring som butikschef. Men det er første gang, at han skal være købmand i egen by.

”Jeg er født og opvokset på Lolland Falster, så jeg kender byen og mange af beboerne godt. Indtil nu har jeg arbejdet uden for byen, så jeg ser virkelig frem til at arbejde mere lokalt. Som butikschef synes jeg også, det er en rigtig spændende opgave at få lov til at være med helt fra starten og bygge den første Lidl op i byen,” fortæller Brian Kok, kommende butikschef i Lidl på Stovby Ringvej 5B.

Butikken har 15 medarbejdere, som alle er fra lokalområdet. Flere af dem har tidligere arbejdet i den nu lukkede Aldi og glæder sig til at komme tilbage og møde kunderne igen. For Brian er det særligt vigtigt at skabe godt humør i butikken og blandt medarbejderne, og at butikken skal føles lige så meget som kundernes.

Går en spændende og travl tid i møde

Marielyst er en by, som mange vælger at tilbringe deres ferie i. Med en af Danmarks bedste strande og et stort sommerhusområde tiltrækker byen både danske og udenlandske gæster om sommeren.

Derfor er Brian og hans team klar over, at de står over for en travl, men spændende tid, hvor butikken vil summe endnu mere af liv, og hvor efterspørgslen på visse varer vil være større end normalt.

Den nye butik vil skille sig ud med sit imponerende bake-off område – og så er butikken røgfri. Det betyder, at der hverken sælges tobak eller nikotin. Det sker som et led i, at Lidl frem mod udgangen af 2028 udfaser tobak og nikotin helt i alle kædens butikker.

”Jeg synes, det er fantastisk, at vi som dagligvarekæde har en holdning. Jeg tror, det er fremtiden ikke at sælge tobak, så selvom vi er de første, så tror jeg bestemt ikke, vi bliver de sidste. Jeg håber og tror, at vores kunder vil tage godt imod det, og de vil hurtigt opdage, at der er mange andre gode grunde til at handle i Lidl,” fortæller Brian Kok. 

Inviterer til naboaften

Aftenen før den officielle åbning, inviterer Brian og hans team til naboaften, hvor lokale fra byen kan kigge forbi onsdag den 20. marts fra kl. 17-18 og se butikken før alle andre. Her vil personalet stå klar til at vise rundt i butikken, og der være mulighed for at smage på delikatesser fra Lidls sortiment.

”Det er rigtig hyggeligt, at vi kan holde en naboaften, hvor naboerne kan komme forbi. Det giver en god mulighed for at hilse på de lokale, som vi ved vil være nogle af vores mest loyale kunder og lærer hinanden bedre at kende. Jeg er helt sikker på, at det bliver en super god aften, så jeg håber, at mange har lyst til at komme forbi,” udtaler Brian Kok.  

Torsdag d. 21. marts kl. 8 åbner butikken officielt med klipning af den røde snor, hvor der vil være morgenmad og kaffe samt gode åbningstilbud. Herefter vil butikken på Stovby Ringvej 5B, 4873 Væggerløse have åbent mandag-søndag fra kl. 7-21.30

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl Danmark er ny hovedpartner på Madens Folkemøde22.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Når Madens Folkemøde slår dørene op 31. maj - 1. juni 2024, er det med en ny hovedpartner ved bordet. Lidl Danmark og Madens Folkemøde har indgået et partnerskab, som blandt andet betyder, at der i 2024 er særligt fokus på relationen mellem sundhed og mad, at Lidl Danmark bakker op om Ungdommens Madmøde, og at Madens Folkemøde får besøg af Lidl Danmarks danske producenter fra En Bid af Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye