Lidl Danmark

Lokalkendte Henriette skal stå i spidsen for ny Lidl i Bjerringbro

Del

Torsdag d. 21. marts åbner Lidl på Torvegade 5 i Bjerringbro. Butikken bliver ledet af den erfarne butikschef, Henriette Vorret, som er et velkendt ansigt i byen. Henriette har arbejdet på den samme adresse i 12 år, så for hende føles det som at komme hjem. Hun ser frem til at gense kunderne og vise dem, hvad Lidl kan.

D. 21. marts åbner Lidl på Torvegade 5 i Bjerringbro på adressen for den tidligere Aldi. For butikschefen Henriette Vorret markerer butiksåbningen, at hun vender tilbage til byen, hvor hun har tilbragt 12 år af sit arbejdsliv.
D. 21. marts åbner Lidl på Torvegade 5 i Bjerringbro på adressen for den tidligere Aldi. For butikschefen Henriette Vorret markerer butiksåbningen, at hun vender tilbage til byen, hvor hun har tilbragt 12 år af sit arbejdsliv.

Endelig er åbningsdatoen fastlagt for Lidls nye butik på Torvegade i Bjerringbro. Den 21. marts slår dagligvarebutikken dørene op med et velkendt ansigt – nemlig Henriette Vorret, der har tilbragt 12 år af sit arbejdsliv i den tidligere Aldi-butik på samme adresse. Efter kædens lukning i Danmark blev Henriette ansat i Lidl, og nu skal hun stå i spidsen for Lidls første butik i Bjerringbro.

”Før jeg startede hos Lidl, tilbragte jeg 24 år hos Aldi, hvoraf de seneste 12 år har været her i Bjerringbro, så det føles virkelig som at komme hjem. Jeg har glædet mig helt vildt til at møde kunderne igen og vise dem, hvad Lidl kan tilbyde. De seneste måneder har jeg været i gang med et onboardingsforløb hos Lidl, så nu ser jeg frem til at komme tilbage på gulvet og blive genforenet med kunderne. Dem har jeg savnet,” fortæller Henriette Vorret, der står i spidsen for den nye Lidl. 

Butikken på Torvegade 5 bliver den første røgfrie butik i Bjerringbro. Det sker som et led i at Lidl frem mod udgangen af 2028 vil udfase tobak og nikotin helt i alle kædens butikker. Agendaen er en, som Henriette er stolt over at være en del af, da den kan bidrage til at især færre unge begynder at ryge.

En butik med mange lokalkendte ansatte

Blandt de tidligere Aldi-butikker, som Lidl har overtaget, er den nye butik på Torvegade den, hvor flest tidligere medarbejdere er fulgt med over til Lidl

”Selvom butikken er ny, vil kunderne kunne genkende flere ansigter. Hele otte af vores medarbejdere kommer fra Aldi. Jeg er simpelthen så imponeret over, hvordan Lidl har taget imod mig og mine tidligere kollegaer. Vi er blevet mødt med åbne arme, og selvom mange af os har erfaring fra branchen, er der stadig meget nyt at lære – nye systemer og processer. Jeg sætter stor pris på den tid Lidl har taget til at oplære os og få os til at føle os meget velkomne,” udtaler Henriette Vorret.

Foruden de otte tidligere Aldi-medarbejdere, er der også blevet ansat flere nye til butikken. Teamet i butikken tæller 22 medarbejdere og rekrutteringsprocessen til Torvegade 5 har været en af de bedste, man nogensinde har oplevet hos Lidl med mange kvalificerede ansøgere.

Inviterer til naboaften

Henriette og hendes team håber, at mange lokale vil kigge forbi til Lidls naboaften onsdag d. 20. marts fra kl. 17-18, hvor man kan få en forsmag på butikken inden den officielle åbning. Selvom det ikke er muligt at handle i butikken på selve aftenen, lover Henriette, at de besøgende kan se frem til lækre smagsprøver på udvalgte Lidl produkter og god stemning.

”Jeg håber, at mange har lyst til at komme forbi og se den nye Lidl. Og selvfølgelig hilse på os. Lidl har mange initiativer og et varesortiment, som adskiller sig fra Aldi, så det glæder jeg mig til at fortælle kunderne om. Det giver naboaften en perfekt anledning til,” udtaler Henriette Vorret.

Morgenen efter naboaften er butikken åben for alle med gode åbningstilbud samt morgenmad og kaffe fra klokken 7.30. Butikken åbner officielt klokken 8.00.

Gå på opdagelse i den nye Lidl-butik på Torvegade 5, 8850 Bjerringbro, der har åbent mandag til søndag fra kl. 07-21.30.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl Danmark er ny hovedpartner på Madens Folkemøde22.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Når Madens Folkemøde slår dørene op 31. maj - 1. juni 2024, er det med en ny hovedpartner ved bordet. Lidl Danmark og Madens Folkemøde har indgået et partnerskab, som blandt andet betyder, at der i 2024 er særligt fokus på relationen mellem sundhed og mad, at Lidl Danmark bakker op om Ungdommens Madmøde, og at Madens Folkemøde får besøg af Lidl Danmarks danske producenter fra En Bid af Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye