Udenrigsministeriet

Der er snart Europa-Parlamentsvalg: Nu kan du brevstemme i udlandet

Del

Nu har du i udlandet mulighed for at brevstemme til Europa-Parlamentsvalget den 9. juni 2024.

Søndag den 9. juni 2024 er der valg til Europa-Parlamentet i Danmark. Hvis du opholder dig i udlandet, kan du allerede nu afgive din stemme på en dansk ambassade eller et dansk konsulat i det land, hvor du opholder dig.

Hvis du brevstemmer i udlandet, skal du gøre det i så god tid, at brevstemmen kan nå hjem til din bopælskommune, inden afstemningen på valgdagen begynder søndag den 9. juni 2024 kl. 9.00.

Er du bosat i udlandet, tæller din stemme kun med, hvis du er optaget på valglisten eller bliver optaget på valglisten til Europa-Parlamentsvalg. Du kan læse mere her.

Du kan læse mere om brevstemmeafgivning i udlandet på Udenrigsministeriets valghjemmeside samt på Indenrigs- og Sundhedsministeriets valghjemmeside.

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye