Nikolaj Kunsthal

Langbordsmiddag i Nikolaj Kunsthal med Eva Hurtigkarl og Kala's Kimchi

Del

Kokken Eva Hurtigkarl og kimchi-mesteren Kala ser rødt, når de sammen nysgerrigt undersøger og udfolder mødet mellem koreansk og dansk madkultur - udelukkende med rød mad på menuen!

Torsdag d. 25. april forvandles Nikolaj Kunsthal til en sanselig totaloplevelse centreret omkring en langbordsmiddag – udelukkende med rød mad på menuen!

Kokken Eva Hurtigkarl og kimchi-mesteren Kala ser rødt, når de sammen nysgerrigt undersøger og udfolder mødet mellem koreansk og dansk madkultur. Kala har siden hun flyttede til Danmark arbejdet på at lave kimchi af danske ingredienser, og sammen med Eva Hurtigkarl vil de lade farven rød være en styrende disposition for en unik middagsoplevelse i det højloftede Nedre Galleri. Eva Hurtigkarl uddyber: 

”Rød er farven på kimchi, jordbær med fløde og det danske flag. Siden jeg så Sophie Calles billedserie 'The Chromatic Diet' har jeg eksperimenteret med menuer, der tager udgangspunkt i en bestemt farve.” 

Resultatet af den røde langbordsmiddag udspiller sig midt i Nedre Galleri, der aktuelt danner rammerne om udstillingen Super High End Underground. Adgang til udstillingen er inkluderet i billetten. 

Dato og tidspunkt: Torsdag den 25. april 2024 kl. 19.00 - 22.00.
Pris: 475,- kr. ekskl. drikkevarer (tilkøbes i baren). Billetten giver adgang til udstillingen “Super High End Underground.”
Sted: Nikolaj Kunsthal, Nedre Galleri, Nikolaj Plads 10, 1067 København K.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om Nikolaj Kunsthal

Nikolaj Kunsthal præsenterer især dansk samtidskunst i unikke historiske omgivelser midt i København.

Kunsthallen er beliggende i den gamle Sankt Nikolaj Kirke, der kan dateres tilbage til 1200-tallet. Den smukke arkitektur indgår i samspil med skiftende udstillinger, senest af bl.a. Shane Brox, Mikkel Carl, Radar Contemporary, Ditte Ejlerskov og Nikoline Liv Andersen. Nikolaj Kunsthal har sit fokus på Københavns samtidskunstscene og er optaget af kunstmøder på tværs af genrer, medier og formater.

Kunsthallen præsenterer også løbende koncerter, performances, omvisninger, middage, talks og ikke mindst det nye udstillingsrum Platform, der er dedikeret til unge kunstnere og kuratorer. Læs mere på nikolajkunsthal.dk         

Følg pressemeddelelser fra Nikolaj Kunsthal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nikolaj Kunsthal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye