Sejlads må indstilles på Fanø

Del

Natten mellem den 12. og 13. marts skal Fanølinjens rampe i Esbjerg have udskiftet en løftecylinder. Det betyder, at færgerne må ligge stille for natten.

Sejladsen på Fanø indstilles, mens der bliver skiftet en løftecylinder i Esbjerg Havn.
Sejladsen på Fanø indstilles, mens der bliver skiftet en løftecylinder i Esbjerg Havn.

Færgerampen i Esbjerg Havn skal have skiftet en løftecylinder. Arbejdet bliver placeret natten mellem den 12. og 13. marts, hvor færgerne må ligge stille det meste af natten.

Sejladsen indstilles med sidste ankomst til Esbjerg kl. 22.22, og så forventes arbejdet med cylinderen at være afsluttet, så færgen igen kan tage fat med afgangen fra Esbjerg klokken 04.50 onsdag den 13. marts.

”Arbejdet er nødvendigt, og det er desværre også nødvendigt helt at indstille sejladsen. Derfor ligger arbejdet placeret på et tidspunkt, hvor vi kan komme afsted med at genere færrest mulige rejsende”, forklarer Molslinjens Kommunikationschef, Jesper Maack.

Kontakter

Om Molslinjen

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. I 2023 overtog Molslinjen det Helsingborgbaserede rederi, ForSea med ruten mellem Helsingør og Helsingborg. Tilsammen har færgerne mere end 15 millioner gæster årligt. Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier. I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Viborg, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1800 medarbejdere. Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye