Comwell A/S

Comwell Hotels vinder bæredygtighedspris for 6. år i træk

Del

Endnu engang har 12.000 danske forbrugere peget på Comwell Hotels som den hotelkæde i Danmark, de opfatter som den mest bæredygtige. Derfor tildeles Comwell nu for 6. år i træk den europæiske bæredygtighedspris Sustainable Brand Index™ Award. Prisen er netop uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights’ årlige prisuddeling.  

PR-FOTO: Comwell vinder SBI Award for 6. år i træk
PR-FOTO: Comwell vinder SBI Award for 6. år i træk

Comwell Hotels har for alvor skærpet og konkretiseret sit mangeårige fokus på bæredygtighed, og det har de danske forbrugere bemærket. Comwell modtager Sustainable Brand Index™ Award som bedst placeret i hotelbranchen og som nummer 48 ud af i alt 253 danske virksomheder.

”Vi er både stolte og ydmyge over endnu engang at tage imod den fine pris Sustainable Brand Index Award. Det viser, at de danske forbrugere lægger mærke til de mange tiltag, vi har sat i søen. ESG er et vigtigt og højt prioriteret ben i hele vores drift og strategi i øvrigt,” lyder det fra Peter Schelde, CEO i Comwell Hotels.

Medarbejdernes fortjeneste

Comwells bæredygtighedsindsatser spænder bredt fra miljømæssige tiltag, der skal reducere kædens udledning af CO2 til fokus på trivsel og udvikling blandt medarbejderne.

“ESG er forankret i de fleste af vores handlinger. Vi arbejder målrettet på aktiviteter, der dels skal passe bedre på vores klode og vores omgivende miljø. Og dels gøre Comwell til en endnu mere tryg og rummelig arbejdsplads med høj diversitet blandt medarbejderne, som er en stor del af vores bæredygtighedsrejse. Var det ikke for medarbejdernes indsats, ville det ikke være realistisk at sætte så høje ambitioner,” fortæller Mai-Britt Jensen, HR og Sustainability Direktør i Comwell Hotels.  

Sidste år udgav Comwell deres første selvstændige ESG-rapport som en del af hotelkædens samlede regnskabsaflæggelse. Rapporten synliggør kædens bæredygtighedsindsatser og en række ambitiøse mål og planer. Ét af hotelkædens mål er at være CO2-neutral i egen drift i 2030 og i hele værdikæden i 2040, som hotelkæden i 2023 cementerede ved tilslutningen til Science Based Targets initiative (SBTi).

Læs mere om Comwells bæredygtighedsrejse i hotelkædens seneste ESG-rapport: https://www.comwell.com/om-comwell/esg

Fakta om Sustainable Brand Index Award™ 2024

Sustainable Brand Index™ Award uddeles i år for 12. år i træk af den svenske analysevirksomhed SB Insight. Sustainable Brand Index™ måler forbrugernes opfattelse af, hvor bæredygtigt et givent brand fremstår. Målingen er baseret på en omfattende analyse, som i år inkluderer 1.600 brands og 80.500 forbrugerinterviews fordelt over 8 europæiske lande. I alt indgår 253 brands fra 25 forskellige brancher i Danmark, og vurderingen af de enkelte brands beror på interviews af 12.000 danske forbrugere.

Nøgleord

Kontakter

Om Comwell

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i hele Danmark og ét i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I mere end 50 år har Comwell drevet møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.

Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens trænede MeetingDesignere. Comwell servicerer også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events og råder over knap 3.000 værelser samt 350 møde- og konferencelokaler.

Følg pressemeddelelser fra Comwell A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Comwell A/S

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 20232.5.2024 09:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Comwell har i dag offentliggjort årsrapport og ESG-rapportering. Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye