mesterbold.dk

Advokat: Spilleloven beskytter ikke danske spillere

Del

Først og fremmest skal det tydeliggøres, at de penge du har stående på din spilkonto, er sikret på en modregningsfri konto og naturligvis vil blive udbetalt til dig.”

Sådan stod der blandt andet på Onsidebetting.dk, hvis man besøgte den konkursramte bookmaker i midten af april 2022.

Her snart to år senere står det klart, at spillerne ikke får en krone af de midler, de måtte have stående på Onsidebetting, da konkursen ramte. Tirsdag d. 5. marts faldt der dom i Sø- og Handelsretten, og DK Gambling ApS, der var firmaet bag Onsidebetting, blev frifundet i en sag om separatistkrav.

Spillemyndigheden optrådte som biintervenient i retssagen for at støtte op om spilleren Peter Hardgrove Hansen, der havde indbragt sagen for retten.

Mesterbold har de seneste to dage forsøgt at få en kommentar fra Spillemyndigheden, men de fortæller, at de ikke har yderligere kommentarer til sagen ud over det, som de kommer med på deres hjemmeside senere på ugen.

Spillemyndigheden skrev i en pressemeddelelse i september sidste år blandt andet: "Da Spillemyndigheden har en betydelig interesse i denne sag, og desuden er af den opfattelse, at spilleres midler bør være sikret i tilfælde af en spiludbyders konkurs…”


Sagen falder tilbage på Spillemyndigheden

Mesterbold har interviewet Henrik Norsk Hoffmann, der er advokat med blandt andet speciale i spiljura.

Han er ikke overrasket over tirsdagens dom. Hoffmann har været i regelmæssig dialog med Spillemyndigheden siden det danske marked blev liberaliseret i 2012.

Professor: “Det kommer overhovedet ikke bag på mig”

Mesterbold har interviewet Anders Ørgaard, der er prof. ved Juridisk Institut på Aalborg Universitet, om sagen. Dommen kommer ikke bag på ham, og han er mest af alt overrasket over, at man har spurgt en domstol om det.

“Problemet er, at hvis du har et system med, at du skal lave en modregningsfri konto, så overlader du det helt til spilselskabet at forvalte spillernes indskud.”

Der faldt som nævnt dom i sagen tirsdag d. 5. marts, og sagsøger har fire uger til at anke dommen til Højesteret.

Læs hele historien på mesterbold.dk her.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra mesterbold.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra mesterbold.dk

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye