Stor stigning af esports-spillere i Danmarks Kommuner

Del
Antallet af esport-spillere er steget markant i de seneste par år, og tendensen fortsætter. Stigningen lød på hele 57% fra 2018 til 2019.

På baggrund af den årlige rapport fra Centralt Foreningsregister, som udkom i begyndelsen af april, kan man se hvordan esport i Danmark har udviklet sig. Og kan man udlede at esport er steget med 57% fra 2018 til 2019 på landsplan.

Dataen er blevet indsamlet ved udgangen af 2019, og derfor har coronavirussen ikke umiddelbart en indflydelse på disse tal. Der er ingen tvivl om, at esport er blandt de meget få sportsgrene, som har oplevet øget interesse, mens andre sportsgrene er blevet lukket helt ned. 

Mesterbold.dk har udarbejdet to interaktive danmarkskort, hvor du kan se nærmere på antallet af registrerede esports-spillere i samtlige danske kommuner.

På det ene kort kan du se, hvordan de 9.496 registrerede esports-spillere fordeler sig rundt omkring i Danmark.

På det andet kort kan du se, hvordan udviklingen fra 2018 til 2019 har været i samtlige 98 kommuner i Danmark.

Link til kort og artikel: https://www.mesterbold.dk/blog/esport-spillere-danmark

Nøgleord

Kontakter

Gustave Seeberg - Outreach Ekspert
Gustave.seeberg@gig.com
tlf. 26608652

Billeder

Links

Information om mesterbold.dk

mesterbold.dk
Nannasgade 28
2200 København N

https://www.rebelpenguin.dk/

Mesterbold.dk som administreres af marketing bureauet Rebel Penguin, samler en bunke af nyttig information. Her finder du alt fra spiltips til de vildeste kampe, og guides til live streaming.

Vi har en ambition om at være din hjælpende hånd, når det handler om sport i Danmark. Vi ved, at det er en hård kamp, men det er en udfordring, som vi på mesterbold.dk er klar til at tage.

Derfor vil vi også bestræbe os på at have et højt informationsniveau i vores artikler, lige meget om der er tale om spiltips, nyheder, anmeldelser og blogs. Vi er interesserede i, at du som spiller er klædt så godt på som muligt, og vil derfor gerne give dig de bedste muligheder for at fortage dit valg, hvad enten det om det handler om at vælge bookmaker, live stream eller væddemål.

Følg pressemeddelelser fra mesterbold.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye