Ildsjælen Marianne Ruseng modtager pris for sin indsats i og omkring støtteforeningen for Kammas Børneunivers

Del

Andelskassen hylder Marianne Ruseng fra Astrup ved Arden og tildeler hende Andelskasseprisen i aktionærkreds Østjylland. Med prisen følger 5.000 kroner.

Prismodtager Marianne Ruseng sammen med Lars Danmark, aktionærrådsformand i aktionærkreds Østjylland
Prismodtager Marianne Ruseng sammen med Lars Danmark, aktionærrådsformand i aktionærkreds Østjylland

På Andelskassens aktionærmøde 4. marts 2024 i Tinghallen i Viborg uddelte banken traditionen tro Andelskasseprisen og tre ”Sammen kan vi mere-priser”. Priserne går til små og store initiativer, der skaber glæde, udvikling og sammenhold, og som gør en forskel i lokalsamfundet.

I indstillingen, Andelskassen modtog på Marianne Ruseng, står der blandt andet:

”Marianne fra støtteforeningen for Kammas Børneunivers sætter rigtigt mange gode og sjove arrangementer op i løbet af året. Om det er LAN-part for egnens børn og unge eller fællesspisning for pensionister og børnefamilier eller julebanko eller et markedstelt med genbrugstøj fra og til lokale borger i Astrup. Marianne er aldrig bleg for en udfordring. Og finder hurtigt hjælp og muligheder for, at hun sammen med børn og voksne får sjove oplevelser med på vejen.”

Sammen med Andelskasseprisen 2024 modtager Marianne 5.000 kroner og en kurv med velsmagende specialiteter.

Udover prisuddelinger på i alt 50.000 kr. til prismodtagere i aktionærkreds Østjylland var der god mad, valg af aktionærråd og et foredrag ved livsstilsekspert Anne Glad på programmet. Og så naturligvis et oprids af det forgangne år i banken. Her fortalte administrerende direktør, Jan Pedersen, blandt andet om, at Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – i februar præsenterede et årsregnskab for 2023, der viste et historisk resultat før skat på 303,8 millioner kroner.

Mødet var for aktionærer i aktionærkreds Øst- og Midtjylland, og det var det første af fire aktionærmøder, der alle afholdes i marts. Der deltog mere end 450 aktionærer til mødet.

Fakta:

Andelskassen uddeler hvert år Sammen kan vi mere-priserne og Andelskasseprisen til personer, grupper, virksomheder eller foreninger, der gør en forskel i deres lokalsamfund. Priserne uddeles i bankens aktionærkredse og består af fire priser til en samlet værdi af 50.000 kr. pr. aktionærkreds.

Andelskasseprisen er en særlig anerkendelse til en person eller et par, som har gjort en særlig indsats for et af aktionærkredsens lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige områder. Her uddeler Andelskassen et beløb på 5.000 kr.

”Sammen kan vi mere-priserne” består af tre priser på hver 15.000 kr. Disse priser er en særlig anerkendelse til tre foreninger, grupper eller lignende, der i det forløbne år har gjort en særlig indsats for et af aktionærkredsenes lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige område.

Kontakter

Billeder

De fire prismodtagere i aktionærkreds Østjylland
De fire prismodtagere i aktionærkreds Østjylland
Download

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj og 18 afdelinger rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at alle har brug for gode relationer. Det er det, der får os til at sige højt, at vi er mere end bare en bank. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker. Det præger vores rådgivning af både privat- og erhvervskunder.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye