Kendt eMobility ansigt skifter til E.ON Drive Infrastructure Denmark

Del

E.ON Drive Infrastructure Denmark har etableret sig på det danske marked for offentlig opladning til elbiler på rekordtid og forventer at nå over 6.000 opsatte ladepunkter i 2024. Med ansættelsen af den tidligere eMobilty Projektleder fra CBRE, Jesper Daarbak, sætter virksomheden endnu en tyk streg under, at de høje ambitioner på det danske marked fortsætter.

Jesper Daarbak - Deployment Manager
Jesper Daarbak - Deployment Manager E.ON Drive Infrastructure Denmark

E.ON Drive Infrastructure Denmark har etableret sig på det danske marked for offentlig opladning til elbiler på rekordtid og forventer at nå over 6.000 opsatte ladepunkter i 2024. Med ansættelsen af den tidligere eMobility Projektleder fra CBRE, Jesper Daarbak, sætter virksomheden endnu en tyk streg under, at de høje ambitioner på det danske marked fortsætter.

Jesper Daarbak markerede sig hurtigt som et talent i nordjyske Intego A/S, som i 2021 blev opkøbt af den globale virksomhed CBRE Global Workplace Solutions. I dag har virksomheden 1.000 medarbejdere i Danmark og er dermed hurtigt blevet en toneangivende teknisk servicepartner i den danske eMobility-industri. Fra første marts er han skiftet til E.ON Drive Infrastructure Denmark, som glæder sig over at have fået den unge nordjyde ombord.

”Jeg vil ikke lægge skjul på, at vi ser det som lidt af et scoop at have fået Jesper med på holdet. Han er en kæmpe kapacitet inden for vores område, så jeg synes roligt, man kan sige, at ansættelsen understøtter vores meget høje ambitioner,” siger Morten Hersoug, der selv tiltrådte som administrerende direktør tidligere på året.

E.ON Drive Infrastructure Denmark har udover at rykke meget hurtigt på personbilsområdet også gjort sig bemærket som førende inden for offentlige ladeløsninger til lastbiler og busser. Virksomheden forventer at have 10 lokationer klar til den tunge trafik inden udgangen af 2024.

”Jeg glæder mig meget til at arbejde videre med den ambitiøse strategi for Danmark både på person- og lastbilsområdet. Det er en branche, der rykker helt vildt i disse år, og E.ON. Drive Infrastructure har både teknisk og forretningsmæssigt stærke kort på hånden, så vi går en spændende tid i møde,” siger Jesper Daarbak.

Med ansættelsen af Jesper Daarbak åbner E.ON. Drive Infrastructure sit andet kontor i Danmark, som kommer til at ligge i Aalborg. Senere på året åbnes der yderligere to kontorer i Danmark, henholdsvis i Horsens og på Fyn.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Jesper Daarbak - Deployment Manager
Jesper Daarbak - Deployment Manager
Download
Jesper Daarbak, Deployment Manager
Jesper Daarbak, Deployment Manager
Download
Jesper Daarbak, Deployment Manager
Jesper Daarbak, Deployment Manager
Download
Jesper Daarbak, Deployment Manager
Jesper Daarbak, Deployment Manager
Download

Links

Om E.ON

E.ON Drive Infrastructure (EDRI) er en paneuropæisk markedsledende operatør af ladestationer, som ejes af E.ON-koncernen. EDRI bygger, ejer og driver offentlig ladeinfrastruktur til alle typer af elektriske køretøjer. Virksomhedens formål er at skabe en bæredygtig verden ved at tilbyde opladning til alle overalt. Teamet beskæftiger i øjeblikket 100 personer og driver mere end 5.000 offentlige ladepunkter i 10 europæiske lande: Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Storbritannien, Tjekkiet, Norge, Italien, Ungarn og Rumænien.

Sammen med lokale partnere vil EDRI udvide sit netværk ved at installere 1.000 ekstra lynladere om året. Find mere information på www.edri.com

Følg pressemeddelelser fra E.ON Drive Infrastructure Denmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra E.ON Drive Infrastructure Denmark

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye