Ildsjælen Ib Jensen modtager pris for sin indsats i Koldby-Hørdum IF

Del

Andelskassen hylder Ib Jensen og tildeler ham Andelskasseprisen 2024 i aktionærkreds Midtjylland. Med prisen følger 5.000 kroner.

Ib Jensen (th),  modtager af Andelskasseprisen 2024 i aktionærkreds Midtjylland, står sammen med  Anders Bertel (tv), aktionærrådsformand i aktionærkreds Midtjylland
Ib Jensen (th), modtager af Andelskasseprisen 2024 i aktionærkreds Midtjylland, står sammen med Anders Bertel (tv), aktionærrådsformand i aktionærkreds Midtjylland

På Andelskassens aktionærmøde 4. marts 2024 i Tinghallen i Viborg uddelte banken traditionen tro Andelskasseprisen og tre ”Sammen kan vi mere-priser”. Priserne går til små og store initiativer, der skaber glæde, udvikling og sammenhold, og som gør en forskel i lokalsamfundet.

Prismodtageren Ib Jensen er ansvarlig for ungdomsafdelingen i Koldby-Hørdum IF (KHIF).

”Ib Jensen er en person, der ikke er bange for at give et nap med, når en opgave skal udføres i KHIF. Om det er afholdelse af arbejdsdag i parken, flytning og klargøring af fodboldmål, klargøring til messe eller julefrokost, så står han klar. Han er kendt for sit rolige gemyt, er altid glad og har et smil på læben. Han bruger mange timer i sit frivillige virke og er på den måde med til at holde gang i foreningen.”

Sådan lyder det blandt andet i indstillingen, Andelskassen modtog på Ib Jensen.

Ib modtog Andelskasseprisen 2024 og 5.000 kroner samt en kurv med velsmagende specialiteter.

Udover prisuddelinger på i alt 50.000 kr. til prismodtagere i aktionærkreds Midtjylland var der god mad, valg af aktionærråd og et foredrag ved livsstilsekspert Anne Glad på programmet. Og så naturligvis et oprids af det forgangne år i banken. Her fortalte administrerende direktør, Jan Pedersen, blandt andet om, at Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – i februar præsenterede et årsregnskab for 2023, der viste et historisk resultat før skat på 303,8 millioner kroner.

Mødet var for aktionærer i aktionærkreds Øst- og Midtjylland, og det var det første af fire aktionærmøder, der alle afholdes i marts. Der deltog mere end 450 aktionærer til mødet.

Fakta:

Andelskassen uddeler hvert år Sammen kan vi mere-priserne og Andelskasseprisen til personer, grupper, virksomheder eller foreninger, der gør en forskel i deres lokalsamfund. Priserne uddeles i bankens aktionærkredse og består af fire priser til en samlet værdi af 50.000 kr. pr. aktionærkreds.

Andelskasseprisen er en særlig anerkendelse til en person eller et par, som har gjort en særlig indsats for et af aktionærkredsens lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige områder. Her uddeler Andelskassen et beløb på 5.000 kr.

”Sammen kan vi mere-priserne” består af tre priser på hver 15.000 kr. Disse priser er en særlig anerkendelse til tre foreninger, grupper eller lignende, der i det forløbne år har gjort en særlig indsats for et af aktionærkredsenes lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige område.

Kontakter

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj og 18 afdelinger rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at alle har brug for gode relationer. Det er det, der får os til at sige højt, at vi er mere end bare en bank. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker. Det præger vores rådgivning af både privat- og erhvervskunder.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye