Lidl Danmark

Lidl åbner sin næste dagligvarebutik i Slagelse

Del

Slagelseboerne kan nu se frem til at få endnu en Lidl-butik at handle i. Torsdag d. 14. marts slår dagligvarekæden nemlig dørene op for deres tredje butik i byen. Denne gang på Ndr. Ringgade 24 og med butikschef Tobias Lubrin i front for sit udvalgte butiksteam.

Butikschef Tobias Lubrin glæder sig til at kunne åbne Lidls nyeste butik i Slagelse. Torsdag d. 14. marts slår dagligvarekæden dørene op til butikken på Ndr. Ringgade 24 med en stor åbningsfest.
Butikschef Tobias Lubrin glæder sig til at kunne åbne Lidls nyeste butik i Slagelse. Torsdag d. 14. marts slår dagligvarekæden dørene op til butikken på Ndr. Ringgade 24 med en stor åbningsfest.

"Jeg glæder mig helt vildt til at bruge alt hvad jeg har lært i Lidl, og til at kunne byde kunderne inden for i vores spritnye butik.”

Det fortæller butikschef Tobias Lubrin, som torsdag d.14. marts klipper det røde bånd og officielt åbner for Lidls nyeste butik i Slagelse på Ndr. Ringgade 24. Tobias har haft en lynkarriere i Lidl, siden han for fem år siden debuterede som salgsleder, derefter som souschef og altså nu som butikschef for egen butik.

“Lidl tilbyder nogle fantastiske rammer for butikspersonalet at folde sig ud i, og sammen skaber vi den bedste kundeoplevelse overhovedet muligt. Beboerne i Slagelse og omegn kan tillade sig at være kræsne med deres indkøb, så mit hold og jeg vil gøre alt for altid at være tilgængelige og møde dem med fyldte hylder, den bedste kvalitet og med et smil på læben,” siger Tobias Lubrin.

En nem beslutning at tage

Butikken på Ndr. Ringgade bliver Lidls tredje i Slagelse efter dagligvarekæden åbnede de første to i henholdsvis 2007 og 2008. Med åbningen af den nye butik bliver Lidl den stærkest repræsenterede dagligvarehandel i byen.

At valget faldt på Slagelse endnu en gang, er ikke tilfældigt.

“Vi er fra begyndelsen blevet taget godt imod af beboerne i Slagelse, og vi er derfor meget glade for nu at kunne åbne vores tredje butik i byen. Med Ndr. Ringgade får vi en lokation i et område med et mangfoldig og spændende opland, der passer perfekt til Lidls butikskoncept. Det var derfor en nem beslutning at tage, da vi fik muligheden for at overtage bygningen fra Aldi,” fortæller udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen.  

Tobias Lubrin siger til slut:

“Vi kunne ikke være mere spændte på åbningen, og det er heldigvis lige om lidt. Så kom ned i butikken, hils på os og tag en tur rundt blandt hylderne. Vi har en masse at byde på. Ses vi i Lidl?” siger butikschefen med et smil.  

Onsdag d.13. marts vil der være mulighed for at deltage i en naboaften, hvor alle interesserede borgere med invitation kan besøge butikken og se den inden den åbner. Der er ikke mulighed for at handle i butikken på selve aftenen, men der vil være smagsprøver på et udvalg af Lidls produkter. I perioden op til åbningen af butikkerne bliver der sendt invitationer til lokalområdet. Så hold øje med postkassen.

Hvis du gerne vil møde Tobias Lubrin, hans team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den på Ndr. Ringgade 24, 4200 Slagelse. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30. På åbningsdagen åbner butikken dog først kl.08.00.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye