De 10 mest populære mobiler i februar + top fem mobiler indleveret til Telia Recycle

Del

På denne måneds topliste hos Telia er der hele fire mobilproducenter med. Apple dominerer listen med flest pladser, men er stærkt efterfulgt af Samsung. Hos Telia Recycle er iPhones endnu en gang de mest populære telefoner at aflevere til genbrug.

Apple indtager halvdelen af pladserne på listen over den foregående måneds mest populære mobiler hos Telia, mens modeller fra Samsung, OnePlus og Motorola deles om resten af pladserne.

Apple iPhone 15 Pro og iPhone 15 udgør førstepladsen og andenpladsen. Lige i hælene på Apple er Samsung med modellen Samsung Galaxy S24 Ultra på en tredjeplads. Kigger vi længere ned på listen lurer også en model fra OnePlus og en model fra Motorola. 

Den fulde liste ser således ud: 

 1. Apple iPhone 15 Pro
 2. Apple iPhone 15
 3. Samsung Galaxy S24 Ultra
 4. Apple iPhone 15 Pro Max
 5. OnePlus 12
 6. Apple iPhone 14
 7. Samsung galaxy S24
 8. Motorola Moto G54
 9. Apple iPhone 13
 10. Samsung Galaxy S23

I Telia Recycle regi er Apple iPhone 11 endnu en gang den model, som flest har afleveret til genbrug. Den fulde top 5 ser således ud: 

 1. Apple iPhone 11   
 2. Apple iPhone 11 Pro   
 3. Apple iPhone 12 Pro Max 
 4. Apple iPhone 12 Pro
 5. Apple iPhone 12

Telia Recycle er en del af Telias indsats for bæredygtighed. Gennem initiativet har kunder mulighed for at aflevere brugte mobiltelefoner og få kontante rabatter ved køb af nyt udstyr. 

Læs mere om Telia Recycle her - og se mere information om mobilerne - herunder priser og butikker - på Telias hjemmeside.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

Dansk turisme vil udnytte mobildata til at optimere sommerens højsæson26.1.2024 12:14:20 CET | Pressemeddelelse

Et samarbejde mellem VisitDenmark, Dansk Kyst- og Naturturisme, Vestkystens destinationsselskaber, teknologivirksomheden NTT DATA Business Solutions, Telia og flere andre dataleverandører giver værdifuld indsigt i turisters bevægelses- og forbrugsmønstre. Platformen VisitData vil revolutionere det danske turisterhvervs muligheder for planlægning og prioritering inden for handel, transport, overnatning, underholdning og restauranter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye