De 10 mest populære mobiler i januar + top fem mobiler indleveret til Telia Recycle

Del

Apple ligger øverst, men Samsung står stærkt med både en plads i top 3 samt i alt tre modeller i top 10 for denne måneds mest populære mobiler. Hos Telia Recycle er iPhones som sædvanlig mest populære at aflevere til genbrug. 

Selvom Apple indtager størstedelen af pladserne på listen over den foregående måneds mest populære mobiler hos Telia, så er Samsung også stærkt repræsenteret. 

Apple iPhone 15 ligger med to forskellige version nummer et og to. Men på tredjepladsen har Samsung Galaxy S24 Ultra sneget sig ind. Faktisk har Samsung hele tre modeller i denne måneds top 10, hvor også Motorola blander sig med deres Moto G84 model på plads nummer syv.  

Den fulde liste ser således ud: 

  1. Apple iPhone 15
  2. Apple iPhone 15 Pro
  3. Samsung Galaxy S24 Ultra
  4. Apple iPhone 15 Pro Max
  5. Apple iPhone 13
  6. Samsung Galaxy A54
  7. Motorola Moto G84
  8. Apple iPhone 14 
  9. Samsung Galaxy S24
  10. Apple iPhone 15 Plus

I Telia Recycle regi er Apple iPhone 11 den model, som flest har afleveret til genbrug. Den fulde top 5 ser således ud: 

  1. Apple iPhone 11   
  2. Apple iPhone 12
  3. Apple iPhone 12 Pro   
  4. Apple iPhone 11 Pro    
  5. Apple iPhone 13   

Telia Recycle er en del af Telias indsats for bæredygtighed. Gennem initiativet har kunder mulighed for at aflevere brugte mobiltelefoner og få kontante rabatter ved køb af nyt udstyr.

Apples iPhone modeller dominerer som regel som genbrugstelefoner. Det var også tilfældet i 2023, som du kan se en status for i pressemeddelelsen her.

Læs mere om Telia Recycle her - og se mere information om mobilerne - herunder priser og butikker - på Telias hjemmeside.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

Ny mobilnetværksmåling: Telia leverer på ambitionen om at tilbyde det bedste netværk til flest danskere26.4.2024 08:30:02 CEST | Pressemeddelelse

I en ny netværksundersøgelse fra den uafhængige benchmarking-analysevirksomhed umlaut scorer Telias mobilnetværk med 979 ud af 1000 mulige samlet set det højeste antal point blandt alle danske teleselskaber. Resultatet skal ses i lyset af de seneste års omfattende opgradering af Telias netværk med ny, kraftfuld og mere energieffektiv 5G-mobilteknologi.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye