Bolia

Bolia præsenterer sin forårskollektion for 2024

Del

Tidløst design og luksuriøst kvalitetshåndværk

Designet med holdbarhed og luksuriøst håndværk for øje – med ønsket om at rykke hverdagslivet udenfor, invitere naturen ind, og skabe smukke og inspirerende rum, der ubesværet udvisker grænserne mellem inde og ude. Byd velkommen til Bolias forårskollektion 2024.

Udendørskollektionen
Skab et hjem, der byder naturen ind, og inviter komforten fra din stue ud i have, altan eller terrasse. Udendørskollektionen er skabt til smukt udeliv under åben himmel med skræddersyede møbler, accessories og belysning – som kan kombineres på et hav af forskellige måder. 

Ikonisk design til hvert rum
Fra Charlotte Hønckes Mielo-lænestol, der kendes på sine skulpturelle og tidløse linjer, til Busetti Garuti Redaellis Dive-lænestol, som inviterer til varm omfavnelse, puster Bolias forårskollektion nyt liv i husets rum og forener design med uovertruffen komfort og taktile kvaliteter.

Tidløse stunder
Med Piro-spisebordet og Join-stolen sættes scenen for nærværende samvær. Begge møbler er omhyggeligt fremstillet i FSC®-certificeret eg, luksuriøs travertin og robuste materialer, så de kan holde i generationer. De er det oplagte og smukke midtpunkt, når familie og venner skal samles.

Bolia introducerer mørkt træ
Som en videreføring af sin tradition for håndlavet egetræsdesign, introducerer Bolia en helt ny udgave af udvalgte designs, i en mørk oliebehandlet version. Denne trendy tilføjelse giver flere valgmuligheder til at skabe skræddersyede indretningsløsninger, samtidigt med at den omfavner den naturlige skønhed og holdbarhed, man finder i FSC®-certificeret egetræ.

Designet til brug i fremtiden
Bolia introducerer udskiftelige betræk til mange af brandets inden- og udendørs sofaer, så du nu har mulighed for at genopfriske din sofas udseende igen og igen – uden at skifte den helt ud. Se de skræddersyede sofaserier, der afslører flotte håndværksmæssige detaljer, og giver dig mulighed for at forny looket løbende, samtidigt med at rengøring forsimples og holdbarhed forlænges.

SPOOR x Bolia
Bolia præsenterer et nyt samarbejde med det danske brand indenfor sporbart læderdesign, SPOOR. Det nye læder Quattro by SPOOR er komposterbart og kromfri, og hvert stykke læder kan spores hele vejen fra gård til færdigt produkt. Alle skind kommer fra danske og svenske køer, og det forarbejdes til luksuriøst og blødt læder på Danmarks sidste tilbageværende garveri, på Fyn.

Smuk bouclé
Med sit nye forårsunivers tilføjer Bolia en ny stoftype til kollektionen, Tie bouclé. Et luksuriøst og raffineret tekstil, der er vævet af flere slags garn og som er indbydende blødt. Det smukke stof er fremstillet på en jaquardvæv, der skaber de dybe, sammensatte farvenuancer.

Præsentation af nyt logo og ny identitet
Samtidig med at Bolia præsenterer sin 2024-forårskollektion, introducerer brandet også sit nye logo.

Lars Lyse Hansen, Bolias administrerende direktør, fortæller, at det nye logo både afspejler den tid, hvor Bolia var pionerer inden for netbaseret handel, samtidigt med at det peger ind i fremtiden. Med det nye logo, hvor dotcom-tilføjelsen er udeladt, omfavner man Bolias udvikling og forankring i skandinavisk designtradition.

Kontakter

Billeder

Om Bolia:

Bolia er er dansk designbrand, der er repræsenteret globalt, og som har 85 butikker og webshops i 30 europæiske lande. Sammen med agenter, forhandlere og partnere er Bolia repræsenteret i 50 lande verden over. Bolias arbejder tæt sammen med verdenskendte designere, der alle er drevet af passionen for godt kvalitetshåndværk, holdbarhed og bæredygtige løsninger.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye