viggo

Viggo indgår partnerskab med Monta: Ser mod fælles international ekspansion

Del

KØBENHAVN, 01. Marts 2024 – 

Tech- og mobilitetsselskabet Viggo annoncerer i dag et strategisk partnerskab med det danske selskab Monta, som leverer backend-tjenester til lynladning. Samarbejdet er et skridt på vejen mod ekspansion i udlandet for Viggo’s lynladeløsninger.

På billedet ser man ViggoEnergys lynladestandere på Bernstorffsgade i København K. Bag standerne kører en Viggo-bil forbi. Solen skinner.
Viggo og Monta har netop indgået et nyt samarbejde omkring Viggos ladeforretning ViggoEnergy. Det nye partnerskab skal udover at forbedre ladeoplevelsen for brugerne, også skabe grobund for at introducere ViggoEnergy interbationalt Foto: Viggo

Viggo, som udover at være et eldrevet alternativ til taxi, også driver lynladestationer under navnet ViggoEnergy, står over for et 2024, hvor flere lynladestationer skal skyde op i både ind- og udland. For at skabe de bedst mulige vilkår for ekspansionen, har Viggo indgået et strategisk samarbejde med Monta.

“Vi har indgået partnerskab med Monta, fordi de er globalt forankret og har den nødvendige erfaring og ekspertise til at understøtte os på vores internationale eventyr,” siger Mads Wind, Direktør for Viggos ladeselskab ViggoEnergy. “De kommer med masser af erfaring i at levere løsninger til ladeinfrastruktur, og samtidig sikrer Montas software og teknologi en god ladeoplevelse for vores brugere.”

Det er imidlertid ikke kun hos Viggo, at man er glad for det nye partnerskab. CEO hos Monta, Casper Rasmussen, udtrykker også begejstring. “Vi ser frem til samarbejdet med Viggo, og glæder os til at understøtte udbredelsen af ViggoEnergy lynladning. Vi har et godt værdifællesskab omkring både bæredygtighed, brugercentrering og en tech-drevet tilgang - så det er et samarbejde, der giver mening på flere måder.”

Samarbejdet er allerede trådt i kraft, og Monta-softwaren er implementeret på ViggoEnergys lynladestationer. Ambitionen er, at ViggoEnergy lancerer sin første internationale lokation i 2024 og har samlet over 100 ladepunkter i udgangen af året.

Om Viggo

  • Viggo opererer i dag fem lynladestationer med i alt 31 ladeudtag gennem virksomheden ViggoEnergy

  • Lynladestationerne er fordelt i København og Aarhus

  • Alle kan lade på lynladerne, og det kræver intet abonnement - der kan lades direkte gennem Monta app’en

Kontakter

Om Viggo

Hos Viggo tænker vi grønt - og vi kæmper for flere elbiler på vejene og renere luft i gaderne.

Vi er den første danske kørselsapp, som kombinerer den nyeste teknologi med nul-emissionsbiler.

Det er vores mission at levere den mest miljøvenlige kørselsløsning på markedet - uden at gå på kompromis med brugervenlighed og pris.

Med os kan du nå din destination med god samvittighed.

Vi sætter den grønne omstilling i bevægelse

Følg pressemeddelelser fra viggo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra viggo

Ny direktørduo sætter strøm til Viggos internationale vækst14.5.2024 06:50:05 CEST | Pressemeddelelse

På få år har den grønne mobilitetsvirksomhed Viggo etableret sig som det tredjestørste taxiselskab i Danmark med en flåde udelukkende bestående af eldrevne biler. Samtidig er Viggo også lykkedes med at indtage en førende position i Danmark inden for opsætning af lynladestationer. For at fortsætte Viggos vækst er ledelsen blevet styrket med ansættelsen af Kim Meikel Rose, der fra 1. maj indtrådte i rollen som CFO, samt Nikolaj Køster, der er ansat i rollen Chief Business Development Officer.

Nobody believed in EV-ride-hailing Viggo: Now They’re the Third Largest Player in Denmark26.2.2024 07:37:40 CET | Press release

In a significant development for Denmark's urban mobility, Viggo, the pioneering all-electric ride-hailing service, has become the nation's third-largest provider. Achieving a fleet of more than 300 electric vehicles, Viggo now only trails behind the century-old Dantaxi and Taxa 4x35. This milestone not only highlights Viggo’s rapid growth but also marks a significant shift towards more sustainable mobility solutions.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye