Kirppu ApS

Kirppu Slagelse fejrer 8 år med loppefund

Del

Er genbrug også et kæmpe hit i din verden? Så kan det være, du skal en tur forbi Kirppu Slagelse på lørdag, hvor butikken fejrer fødselsdag med et brag af en fest.

Kirppu Slagelse fylder 8 år og fejrer fødselsdag d. 9. marts 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien.
Kirppu Slagelse fylder 8 år og fejrer fødselsdag d. 9. marts 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien. Kirppu Group ApS

I Kirppu Slagelse er det blevet tid til at fejre en tilbagevendende begivenhed, når butikken holder fødselsdag lørdag d. 9. marts 2024. Denne gang fylder butikken 8 år, og det markeres med en kæmpe fødselsdagsfest, hvor der serveres gratis fadøl og sodavand til alle. Traditionen tro kommer kædens maskot, Loppen Louie, og deler slikkepinde og krammere ud til alle børnene.

Fødselsdagen er en dag, som butikschefen Finn Klindt Hansen altid ser meget frem til – også selvom det er 7. gang at han er med:

"Jeg håber faktisk, at det bliver, som det plejer – at vi får besøg af en masse glade mennesker, som kommer for at ønske tillykke, gøre nogle gode fund, booke en stand og ikke mindst kommer for en god snak og et godt glas øl."

Fødselsdage i Kirppu er kendetegnet ved, at der dukker både nye som gamle ansigter op. Nogle kommer for at snuse til konceptet og blive klogere på, hvad Kirppu er og kan. Måske booker de deres første stand. Andre ansigter er velkendte.

"Butikken har en kæmpe lokal opbakning, og mange standlejere kommer forbi butikken jævnligt. Derfor er der helt naturligt opstået et tæt bånd mellem dem og os – på fødselsdagen kommer disse standlejere også forbi og ønsker tillykke og nyder den gode stemning." siger Finn.

Kirppu Slagelse åbnede første gang dørene i 2016 på adressen Japanvej 7. Men i sommeren 2021 flyttede butikken i nye lokaler. Det var dog ikke en særlig kompliceret flytning, da den nye adresse hed Japan 6! Medarbejdere og standlejere hjalp hinanden med at køre varerne over gaden i indkøbsvogne og satte varerne op i den nye butik. Her fandtes et større lokale, et bedre lysindfald – og i samme omgang fik butikken også lavet nye, bedre og flere stande.

I dag er Kirppu Slagelse en meget velbesøgt butik, og der er ofte ventetid på standleje, hvilket også betyder at standene bugner med lækre loppefund hver eneste dag.

Kirppu Slagelse har åbent kl. 10.00-17.00 på lørdag.

  Nøgleord

  Kontakter

  Billeder

  Butikschef Finn Klindt Hansen glæder sig til en festlig dag.
  Butikschef Finn Klindt Hansen glæder sig til en festlig dag.
  Download
  I Kirppu Sønderborg kan du gøre lækre loppefund 361 dage om året.
  I Kirppu Sønderborg kan du gøre lækre loppefund 361 dage om året.
  Download
  Kirppu Slagelses facade 2024.
  Kirppu Slagelses facade 2024.
  Download

  Links

  Om Kirppu

  Tjen penge med god samvittighed – og bidrag til en grønnere fremtid ved at købe brugt. Kirppu er Danmarks førende loppesupermarked, og vores vision er at blive verdens største retail-formidler af brugte varer. På den måde kan vi være med til at sætte skub i en cirkulær økonomi, fordi man ved at sælge og købe brugt er med til at mindske nyproduktionen af varer. 

  Som koncept lever og ånder vi i dag ude i de danske lokalsamfund, og fordelt over hele landet har vi i dag 24 butikker. Vi har vokseværk, så i løbet af de kommende år kommer der endnu flere Kirppu loppesupermarkeder i Danmark – og forhåbentligt også i udlandet. 

  Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der for syv år siden introducerede danskerne for loppesupermarkedskonceptet. Den første Kirppu-butik åbnede på Frejasvej i Hillerød i august 2014, og den seneste butik åbnede i Viborg d. 30. september i år (2023). 

  Læs mere om Kirppu  her 

  Fakta: 

  • Kirppu betyder loppe på finsk, og navnet er et venligt nik til Finland som tak for idéen 
  • Kirppu sælger over 5 mio. loppefund om året og har en årlig omsætning på mere end 210 mio. kr. 
  • Butikkerne er typisk mellem 900-1500 m2 
  • Kirppu Loppesupermarked var det første reolmarked i Danmark og åbnede deres første butik i 2014 
  • Kirppu Loppesupermarked beskæftiger 350 mennesker på tværs af butikkerne og HQ. 
  • Kæden er landsdækkende og har 25 butikker, der ligger i Hillerød, Ringsted, Næstved, Slagelse, Herlev, Holstebro, Herning, Frederikssund, Kolding, Kalundborg, Roskilde, Dalum, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holbæk, Aalborg, Hjørring, Horsens, Tilst, Søborg, Glostrup, Valby, Fredericia, Køge og Viborg. 

  Følg pressemeddelelser fra Kirppu ApS

  Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

  Flere pressemeddelelser fra Kirppu ApS

  I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

  Besøg vores nyhedsrum
  HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye