Transportministeriet

Anlægsloven for den 3. Limfjordsforbindelse fremsættes for Folketinget

Del

Nu fremsættes anlægsloven for den tredje forbindelse over Limfjorden, og første behandling af lovforslaget sker i midten af marts.

Med Infrastrukturplan 2035 blev der afsat midler til at anlægge en ny forbindelse over Limfjorden, som skal gå via Egholm. Anlægsloven har været i høring og er nu fremsat.

- En ny forbindelse over Limfjorden vil løse flere af de trafikale udfordringer, der er i og omkring Aalborg. Der er brugt lang tid på at undersøge projektet til bunds, og vi er klar til at tage debatten om forbindelsen i Folketingssalen. Det er et godt og vigtigt projekt, og jeg ser frem til lovbehandlingen de kommende måneder, siger transportminister Thomas Danielsen.

 Lovforslaget "L112 Forslag til lov om anlæg af en 3. Limfjordsforbindelse" fremsættes i dag. Førstebehandlingen af lovforslaget er kalendersat den 19. marts.

Alle høringssvar og høringsnotat kan ses på høringsportalen.

Links

Følg pressemeddelelser fra Transportministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transportministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye