STARK Danmark

STARK har vokseværk i Hørsholm: Udvider forretningen med 7000 kvadratmeter

Del

STARK har netop fejret 4-års fødselsdag i Hørsholm. Nu udvider STARK forretningen med ny hal og nyt udeareal på 7000 kvadratmeter.

I februar 2020 slog STARK Hørsholm dørene op til en helt ny tømmerhandel, der med sin DGNB-miljøcertificering har skilt sig ud i lokalområdet for sin grønne profil.  Nu cementerer forretningen sin position med en omfattende udbygning, som både kommer til at omfatte en ny trælasthal og en ny drive-in-hal med materialer til et bredt udvalg af kunderne - fra murere og entreprenører til kloakmestre og tømrere. Og så bliver sortimentet markant større.

"Når det hele står klar, kan vi tilbyde kunderne en markant større forretning og et endnu bredere udvalg. Det gælder alt fra beklædning, isenkram, el-værktøj, fliser og gulve til haveprodukter, maling og udlejning. Vores ambition er at give vores kunder en endnu bedre oplevelse, når de besøger os," siger Lasse Frederiksen, regionsdirektør i STARK.

Derudover udvider STARK også med et udeareal på 3500 kvadratmeter, der blandt andet skal bruges som drive-in-areal og gøre det lettere for kunderne at komme rundt i forretningen.

Byggeriet starter op 1. marts 2024 og forventes at stå færdigt i det tidlige efterår.

Senere på året udvider STARK antallet af forretninger, når virksomheden åbner nyt stort byggecenter i Næstved.

Kontakter

Om STARK

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med flere end 80 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder også faglig rådgivning og en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med flere end 20.000 medarbejdere og 1.100 forretninger og distributionscentre i Norden, Storbritannien, Tyskland og Østrig er en førende leverandør af byggematerialer i Europa.

STARK har tilsluttet sig FN’s Global Compact principper for ansvarlig virksomhedsførelse og arbejder med videnskabsbaserede mål for at holde den globale opvarmning under 1,5 °C. Målet er at nå netto nul emissioner inden 2050.

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres.

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye