Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet styrker ledelsen med to markante profiler

Del

Morten Spanner Christiansen og Ronnie Siegumfeldt Andersen indtræder i Alexandras management og får ansvar for hhv. kommerciel aktivitet og HR. Med de nye profiler ønsker Alexandra at styrke danske virksomheders konkurrenceevne og imødekomme den stigende efterspørgsel efter digitale kompetencer.

Alexandra Instituttet gør klar til vækst med to markante profiler i ledelsen
Alexandra Instituttet gør klar til vækst med to markante profiler i ledelsen

Det er to stærke profiler, der sætter sig til lederbordet med CEO Niels Husted Kjær og CSO Martin Møller i marts. Ronnie med ansvar for HR og Morten som CCO med ansvar for Alexandras kommercielle aktiviteter. 

Ifølge Niels Husted Kjær har begge profiler præcis det, der skal til for, at Alexandra kan imødekomme den stigende efterspørgsel efter kompetencer indenfor digitalisering og it:  

- Vi oplever, at markedets behov for Alexandras kompetencer stiger i takt med en øget digitalisering. Virksomhederne efterspørger dybt faglige it-kompetencer for at forblive konkurrencedygtige. For at imødekomme virksomhedernes behov styrker vi det kommercielle ben af Alexandras forretning med tilføjelse af Morten Spanner i management teamet. Samtidig øger vi det interne fokus på moderne ledelse af vores medarbejdere, der er fundamentet for Alexandras succes. Med tilføjelse af Ronnie Siegumfeldt ønsker vi at sætte yderligere fokus på motivation og samtidig tiltrække fremtidens talenter til Alexandra, siger Niels Husted Kjær. 

De seneste år har Alexandra oplevet vækst og økonomisk stabilitet takket være en unik kombination af dyb faglig ekspertise inden for AI, brugerinddragelse og cybersikkerhed. Kompetencer, der følger samfundets og markedets efterspørgsel, og som er yderst aktuelle selv efter det 25 års-jubilæum, som Alexandra fejrer til sommer. 

- Vi er det eneste GTS-institut funderet i it-forskning og digitalisering, hvilket forpligter. Vi har arbejdet hårdt for at blive kendt og brugt af virksomheder i hele landet, og vi lykkedes med vores strategi. Vi er blevet en større organisation, og den vækst kræver fokus på god ledelse og konstant udvikling med vores mange kunder, siger Niels Husted Kjær. 

Kort om de nye profiler

Ronnie Siegumfeldt Andersen har baggrund fra strategi og forandringsledelse som konsulent og har de seneste to år været med til at skalere Verdo Energy Systems. Han får med titlen tiden til at fokusere på HR, medarbejdernes og ledelsens trivsel.

- Vi kan kun flytte mennesker, når vi ved, hvad der driver dem. Det er ikke ligegyldigt for mig. Derfor lykkes jeg i HR-disciplinen. Jeg har nok et naturligt drive, og det forpligter jeg mig på. Det er her, hvor jeg kan gøre en forskel som ny profil, siger Ronnie Siegumfeldt Andersen. 

Morten Spanner Christiansen har en baggrund fra virksomheder som KPMG, KMD og Mover Systems og har de sidste 12 år arbejdet inden for it-branchen. Han har haft ansvaret for komplekse entreprise løsninger lige fra salg, udvikling, support og leverance, hvor dyb faglig ekspertise skal bringes i spil. En baggrund der giver et godt fundament for de opgaver, der venter ham i Alexandra. 

- Vi skal sammen med vores kunder identificere nye banebrydende projekter, der kan øge konkurrenceevnen hos danske virksomheder. Det samarbejde ser jeg frem til at blive en del af, siger Morten Spanner Christiansen. 

Kontakter

Niels Husted KjærCEO

Niels Husted Kjær er instituttets CEO. Han har solid ledelseserfaring og har i mange år arbejdet med at udvikle high-tech softwareløsninger og skabe forretning baseret på ny teknologi. Han udtaler sig gerne om fremtidens digitale løsninger og er ikke bange for at have holdning og kant!

Tlf:+45 40 99 55 02niels.husted.kjaer@alexandra.dk

Alexandra Instituttet

100 eksperter under ét tag 

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og -teknologi. Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger og behov for at omsætte den nyeste forskning til innovative løsninger. 

Hos os finder du stærke kompetencer inden for blandt andet computer graphics, kunstig intelligens, internet of things, big data, cybersikkerhed, interaktionsdesign og smarte produkter

Vi arbejder i et tværfagligt miljø og er et hold af højtkvalificerede specialister, der hurtigt kan forstå din organisations og dine brugeres problemstillinger.

Følg pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye