Billund Kommune

Skal du med til årets Sports- og Kulturgalla? Billetsalget er nu åbent.

Del

Nu kan du sikre dig en billet til det festlige og traditionsrige Sports- og Kulturgalla, som i år afholdes fredag den 5. april i MAGION. Aftenens program inkluderer prisuddelinger, forskellige indslag, spisning og masser af underholdning.

Nu er billetsalget åbent til dette års Sports- og Kulturgalla, hvor Billund Kommune hylder kultur- og fritidslivet for deres præstationer i det  forgangne år. Showet er åbent for alle og aftenen byder på show med masser af underholdning og festlige indslag, prisuddeling samt spisning.
Nu er billetsalget åbent til dette års Sports- og Kulturgalla, hvor Billund Kommune hylder kultur- og fritidslivet for deres præstationer i det forgangne år. Showet er åbent for alle og aftenen byder på show med masser af underholdning og festlige indslag, prisuddeling samt spisning. Billund Kommune

Det er igen tid til at fejre de store og særlige præstationer og indsatser inden for sports- og kulturlivet i Billund Kommune i det forgangne år.  

Publikum kan som altid se frem til et festligt show med underholdning, prisuddelinger, taler, videoklip og andre spændende indslag, når Billund Kommune inviterer til Sports- og Kulturgalla.

Sidste år deltog over 400 fra idræts- og kulturlivet sammen med mange engagerede borgere fra hele kommunen. Sports- og Kulturgalla er ikke blot for de nominerede eller dem, der er en del af sports- og kulturlivet. Det er for alle, der er nysgerrige på området og ønsker at deltage i fejringen af prismodtagerne til en uforglemmelig og underholdende aften. Alle er velkomne!

Uddeling af priser og hædersbevisninger

Traditionen tro uddeles en række hædersbevisninger samt priserne: Årets Hold, Årets Leder/Træner, Årets Kulturtalent, Årets Idrætstalent, Årets Kulturpris, Årets Idrætspris og Æresprisen 2023. I år uddeles også en helt ny pris: Årets Skulderklap.

Kultur- og Fritidsrådet har udvalgt de nominerede blandt alle indstillede i hver kategori. Vinderne afsløres til showet, hvor over 100 hædersbevismodtagere også skal på scenen.
Yderligere information om de forskellige priser og hædersbevisninger kan findes på www.billund.dk/sports-og-kulturgalla.

Underholdning og stjernestøv

Konferencier Sisse Gram de Fries vil på festlig vis guide publikum gennem aftenens program, der inkluderer prisuddelinger, forskellige indslag, spisning og masser af underholdning.

Sisse er opvokset i Grindsted og har trådt sine barne- og ungdomssko i Billund Kommunes kultur- og fritidsliv. Hun sang i mange år i ’MUK’ (musikskolens ungdomskor) og var en ivrig elev til guitar-, fløjte- og klaverundervisning ved musikskolen. Derudover var hun også aktiv til Grand Prix gymnastik.

Sisse kan både skrive skuespiller, komiker, børnevært, podcaster, radiovært, dukkefører og meget, meget mere på CV’et. Hun har en fantastisk energi på scenen, er nærværende og griber mennesker i alle aldre. 

Publikum kan bl.a. se frem til underholdning fra LEGOLAND Billund Garden, der traditionen tro spiller op til fest, ligesom GGIF Grand Prix vil præsentere et udsnit af deres opvisningsprogram med masser af glimmer, farver og energi.

Der vil også være indslag fra Talent Billunds Moderne Dansere og spændende talks i ”den varme sofa”. Her kan publikum høre Olivia Kirkegaard fra Grindsted fortælle om sin oplevelse, da hun i januar vandt DIF’s pris ”Årets holdkammerat” til det store SPORT2023-gallashow i BOXEN samt møde de to lokale Oscar-nominerede Lasse Lyskjær Noer (filminstruktør) fra Billund og Christian Norlyk Larsen (producer) fra Grindsted. 

Fakta:

  • Sports- og Kulturgalla afholdes i år fredag den 5. april fra kl. 17:30 i MAGION.
  • Billetsalget slutter den 27. marts kl. 12:00.
  • Billetterne koster 125 kroner pr. stk. (+ billetgebyr) og kan købes via www.billund.dk/sports-og-kulturgalla
  • Showet rummer ud over prisuddeling afpriser og hædersbevisninger også taler, underholdning, indslag og spisning.

Kontakter

Billeder

I en regn af konfetti modtog Jan Nørmark Poulsen 'Æresprisen 2022' til sidste års Sports- og Kulturgalla.
I en regn af konfetti modtog Jan Nørmark Poulsen 'Æresprisen 2022' til sidste års Sports- og Kulturgalla.
Download
Sports- og Kulturgalla hylder kulturen, idrætten og fritidslivet med uddeling af priser og hædersbevisninger. Publikum kan som altid se frem til et festligt show den 5. april med underholdning, prisuddelinger, taler, videoklip og andre festlige indslag – samt lidt lækkert til maven og ganen.
Sports- og Kulturgalla hylder kulturen, idrætten og fritidslivet med uddeling af priser og hædersbevisninger. Publikum kan som altid se frem til et festligt show den 5. april med underholdning, prisuddelinger, taler, videoklip og andre festlige indslag – samt lidt lækkert til maven og ganen.
Download
Oplev bl.a. Talent Billunds Moderne Dansere.
Oplev bl.a. Talent Billunds Moderne Dansere.
Download
Konferencier Sisse Gram de Fries vil på festlig vis guide publikum gennem aftenens program, der inkluderer prisuddelinger, forskellige indslag, spisning og masser af underholdning.  Sisse er opvokset i Grindsted og har trådt sine barne- og ungdomssko i Billund Kommunes kultur- og fritidsliv. Hun sang i mange år i ’MUK’ (musikskolens ungdomskor) og var en ivrig elev til guitar-, fløjte- og klaverundervisning ved musikskolen. Derudover var hun også aktiv til Grand Prix gymnastik.
Konferencier Sisse Gram de Fries vil på festlig vis guide publikum gennem aftenens program, der inkluderer prisuddelinger, forskellige indslag, spisning og masser af underholdning. Sisse er opvokset i Grindsted og har trådt sine barne- og ungdomssko i Billund Kommunes kultur- og fritidsliv. Hun sang i mange år i ’MUK’ (musikskolens ungdomskor) og var en ivrig elev til guitar-, fløjte- og klaverundervisning ved musikskolen. Derudover var hun også aktiv til Grand Prix gymnastik.
Download
GGIF Grand Prix vil præsentere et udsnit af deres opvisningsprogram med masser af glimmer, farver og energi.
GGIF Grand Prix vil præsentere et udsnit af deres opvisningsprogram med masser af glimmer, farver og energi.
Download
LEGOLAND Billund Garden spiller der traditionen tro op til fest.
LEGOLAND Billund Garden spiller der traditionen tro op til fest.
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye