Alexandra Instituttet

Morten Spanner Christiansen er fra marts Alexandra Instituttets CCO

Del

Fra marts hedder Alexandra Instiutttets CCO Morten Spanner Christiansen. Han trives blandt dybt faglige kolleger og ambitiøse kunder, og hans opgave bliver netop at forene dem i nye projekter.

For Morten Spanner Christiansen er det vigtigt at skabe sammenhæng i organisationen ved at se forsknings- og forretningsspor sammen. Og her er intern dialog og produktudvikling med kunderne en altafgørende faktor.  

- Vi skal forstå, hvad kunderne efterspørger, og hvad der kan gøre en forskel for dem. Forretningsudvikling sker ikke i PowerPoint eller i et Excel-ark, men i tæt dialog mellem kunder, samarbejdspartnere og Alexandra. Vores specialister skal stille it-ekspertise til rådighed for kunder og kollegaer, så vi sammen kan identificere nye banebrydende projekter, der kan give øge konkurrenceevnen hos danske virksomheder. Det samarbejde ser jeg frem til at blive en del af, siger Morten Spanner Christiansen. 

Morten har en baggrund fra virksomheder som KPMG, KMD og Mover Systems og har de sidste 12 år arbejdet inden for it-branchen. Han har haft ansvaret for komplekse entreprise løsninger lige fra salg, udvikling, support og leverance, hvor dyb faglig ekspertise skal bringes i spil. En baggrund der giver et godt fundament for de opgaver, der venter ham i Alexandra. 

Ifølge Alexandra Instituttets CEO Niels Husted Kjær har Morten præcis det, der skal til for, at Alexandra kan få strategien i mål og imødekomme den stigende efterspørgsel efter Alexandras kompetencer indenfor digitalisering og it:  

- For at imødekomme virksomhedernes behov styrker vi det kommercielle ben af Alexandras forretning med tilføjelse af Morten i management teamet. Vi oplever, at markedets behov for vores kompetencer stiger i takt med en øget digitalisering. Virksomhederne efterspørger dybt faglige it-kompetencer for at forblive konkurrencedygtige, siger Niels Husted Kjær.

Se hele profilen her

Alexandra Instituttet

100 eksperter under ét tag 

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og teknologi. Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger og behov for at omsætte den nyeste forskning til innovative løsninger. 

Hos os finder du stærke kompetencer inden for blandt andet Visual computing, kunstig intelligens, IoT, cybersikkerhed, interaktionsdesign og smarte produkter. 

Vi arbejder i et tværfagligt miljø og er et hold af højtkvalificerede specialister, der hurtigt kan forstå din organisations og dine brugeres problemstillinger.

Vi er Danmarks eneste Godkendte Teknologiske Service-institut specialiseret i it og digitalisering.

Følg pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye