AURA

AURA sælger sin andel i succesfuld ladeoperatør

Del

Med Edenreds overtagelse af aktiemajoriteten i Spirii er AURA ude af Spirii som investor. For AURA har partnerskabet med Spirii været et rigtig godt forløb.

AURAs administrerende direktør Carsten Höegh Christiansen har været godt tilfreds med investeringen i Spirii
AURAs administrerende direktør Carsten Höegh Christiansen har været godt tilfreds med investeringen i Spirii

”Spirii var vores første ventureinvestering. Vi har været med som partner og investor i Spirii stort set fra starten og dermed været med på hele vækstrejsen frem mod salget til Edenred. Vi har været overordentlig glade for vores samarbejde og investering i Spirii, og vi bakker fuldt op om salget og det nye strategiske partnerskab,” siger Carsten Höegh Christiansen, administrerende direktør i AURA.

Udover at være en god investeringscase, har samarbejdet med Spirii også været et vigtigt element i udviklingen af AURAs egen E-mobility forretning, og dermed også for eksekveringen af koncernens strategiske indsatser på den grønne omstilling.

AURA har en strategisk vision om at være drivkraft for den grønne omstilling, og investeringen i Spirii og selskabets udvikling er et stærkt eksempel på at være drivkraft både lokalt og nationalt.

Overbevisende førstehåndsindtryk

AURA har været med som investor i Spirii siden 2020, og helt fra starten har der været en god kemi.

”Allerede ved vores første møde med Spiriis stiftere, Tore og Torben, gav de et overbevisende indtryk. Handlen har så understreget, at det var rigtigt,” understreger AURAs administrerende direktør.

Spiriis platformsteknologi og ladeløsninger er markedsledende og meget efterspurgte, og derfor er AURA også godt tilfredse med, at der ikke sker ændringer for kunderne.

”Vi har været glade for det gode samarbejde med Spirii, og vi glæder os til at fortsætte den vej fremadrettet,” siger Carsten Höegh Christiansen.

Kontakter

Carsten Höegh ChristiansenAdministrerende direktørAURA

Tlf:61637601

Vedhæftede filer

Om AURA

AURA er en østjysk energi- og fiberkoncern med ca. 350 medarbejdere. Vi beskæftiger os med e-mobility, elinstallation, fibernet, el-handel, vedligehold og udbygning af el-nettet samt innovative aktiviteter inden for vedvarende energi, mobilitet og grøn omstilling.

Vi ønsker at være drivkraft for bæredygtighed og grøn omstilling i Østjylland, og vi investerer massivt i vedvarende energi.
Flere end 113.000 andelshavere ejer AURA, og vi har mere end 100 års erfaring med at opbygge og levere kritisk infrastruktur til vores kunder.

Koncernen omsætter for omkring 1,9 mia. kr. om året.

Følg pressemeddelelser fra AURA

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AURA

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye