Lidl Danmark

Nu får Mejrup Kirkeby sin første Lidl

Del

Så er det lige før at beboerne i Mejrup Kirkeby ved Holstebro kan gå på opdagelse i deres egen Lidl. Torsdag d. 7. marts åbner dagligvarekæden således deres første butik i byen på Vester Skolevej 2. Det bliver med butikschef Michael Hitlev, der har haft detailbranchen under huden siden han var 13 år gammel, i front.

Når Lidl d. 7. marts åbner deres seneste butik på Vester Skolevej 2 i Mejrup Kirkeby, bliver det med butikschef Michael Hitlev i front for et stærkt hold af lokalkendte butiksfolk.
Når Lidl d. 7. marts åbner deres seneste butik på Vester Skolevej 2 i Mejrup Kirkeby, bliver det med butikschef Michael Hitlev i front for et stærkt hold af lokalkendte butiksfolk.

Så er der kun halvanden uge til at Mejrup Kirkeby ved Holstebro får sin egen Lidl. Dagligvarekæden har netop meldt åbningsdagen ud for deres nyeste butik. Det bliver torsdag d. 7. marts, hvor butikschef Michael Hitlev officielt slår dørene op til butikken på Vester Skolevej 2.  

Dagen starter med morgenmad og kaffe til de morgenfriske fra kl. 7.30, hvorefter butikschefen kl. 8.00 klipper det røde bånd og lader kunderne strømme ind. Det er en dag, som Michael Hitlev ser særligt meget frem til: 

“Mit team og jeg glæder os utroligt meget til at butikken åbner, og til selv at byde velkommen og blive budt velkommen af kunderne i byen. Noget af det bedste ved at være købmand, er at få den nære relation til kunderne, hvor snakken over frysedisken kommer helt naturlig. Også selvom det er tidligt mandag morgen,” udtaler Michael Hitlev, som er født og opvokset i Holstebro ganske få kilometer fra Mejrup Kirkeby. 

I detailbranchen siden teenageårene 

Selvom Michael Hitlev er forholdsvis ny i Lidl-regi, har han et halvt livs erfaring med at arbejde i butik. Han har nemlig haft detailbranchen under huden fra han var 13 år, hvor han hjalp til med at holde sin mors kiosk i Holstebro i tip-top stand.  

“Det har ligesom altid ligget i kortene, at jeg skulle denne vej i livet. Derfor er det ekstra stort for mig, at jeg nu kan stå i spidsen for en ny og flot butik her i Mejrup Kirkeby så tæt på mit fødehjem,” siger den nu 35-årige butikschef med et smil og tilføjer:  

“Vores fornemmeste opgave er at skabe den bedste kundeoplevelse og altid have hylderne fyldt med friske varer. Der er store forventninger til os i lokalområdet, så baren er sat højt. Det agter vi selvfølgelig at leve op til. I marts har vi for eksempel valgt at fjerne momsen på al frugt og grønt. Så kom forbi, udforsk butikken og hils på mig og mine kolleger. Vi glæder os til at se jer.” 

Onsdag d.6. marts vil der være mulighed for at deltage i en naboaften, hvor alle interesserede borgere med invitation kan besøge butikken og se den inden den åbner. Der er ikke mulighed for at handle i butikken på selve aftenen, men der vil være smagsprøver på et udvalg af Lidls produkter.   

I perioden op til åbningen af butikkerne bliver der sendt invitationer til lokalområdet. Så hold øje med postkassen. 

Hvis du gerne vil møde Michael Hitlev, hans team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den på Vester Skolevej 2, 7500 Holstebro, Mejrup Kirkeby. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30. På åbningsdagen åbner butikken dog først kl.08.00. 

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl Danmark er ny hovedpartner på Madens Folkemøde22.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Når Madens Folkemøde slår dørene op 31. maj - 1. juni 2024, er det med en ny hovedpartner ved bordet. Lidl Danmark og Madens Folkemøde har indgået et partnerskab, som blandt andet betyder, at der i 2024 er særligt fokus på relationen mellem sundhed og mad, at Lidl Danmark bakker op om Ungdommens Madmøde, og at Madens Folkemøde får besøg af Lidl Danmarks danske producenter fra En Bid af Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye