Landbrug & Fødevarer

Årets kvægelev er et ’scoop for enhver virksomhed’

Del

Nysgerrig, dygtig og grundig. Sådan beskrives Isabella van Noordenne fra Gråsten Landbrugsskole, der netop har vundet prisen som Årets Kvægelev 2024

Prisen blev uddelt foran knap 2000 deltagere til Kvægkongres 2024 i Herning Kongrescenter.

Her sagde Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg, blandt andet om vinderen:

- Juryen har lagt vægt på, at Isabella har et ønske om hele tiden at udvikle sig. Hun forstår de økonomiske konsekvenser af de beslutninger, der tages. Hendes arbejdsgiver udtaler, at hun er `’et scoop for enhver virksomhed’.

- Isabella er stolt af sit job og sit erhverv. Hun brænder for at vise kvægbruget frem for folk udenfor erhvervet og drømmer om at trække dem tættere på, så vi kan sparre med hinanden.

- Hun ser fremad, ser muligheder og har fokus på den udvikling, landbruget skal igennem. Stort tillykke med prisen

Det var en meget rørt vinder, der takkede sine kollegaer, sit praktiksted, sin far og sine veninder.

Isabella van Noordenne er indstillet af Maarten Damsteegt, Hedsgaard, Tinglev, hvor hun er i praktik, når hun ikke går på Gråsten Landbrugsskole.

Han har indstillet Isabella til prisen, fordi hun er:

’Drømmen om en elev” – målrettet og ønsker hele tiden at udvikle sig. Hun ser fremad, og ser muligheder i stedet for begrænsninger, og kan se økonomiske konsekvenser på længere sigt. Nysgerrig, dygtig og grundig. Hun tager ansvar og løfter resultaterne.

Det er Landbrug & Fødevarer, sektor for Kvæg, der hvert år uddeler pris som Årets elev. Prisen er målrettet elever på landmandsuddannelsen. 

Udover Isabella var der to andre dygtige finalister til prisen. Det var Ida Marie Dalhede fra Dalum Landbrugsskole og Nanna Christine Schmidt fra Gråsten Landbrugsskole.

Billeder

Om Landbrug & Fødevarer

Landbrug & Fødevarer varetager fælles opgaver og erhvervsmæssige interesser for danske landmænd og fødevarevirksomheder

Følg pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye