Ishøj Kommune

Bog & Bio med filmatiseringen af Kim Leines Kalak

Del

Tag med, når Kulturium i Ishøj afholder Bog & Bio, hvor deltagerne denne gang skal se filmen Kalak og efterfølgende mødes over mad og en uformel snak om bog og film

Onsdag den 20. marts kl. 16.30 afholder Kulturium Biograf og Bibliotek Bog & Bio, hvor deltagerne denne gang skal se filmen Kalak, der baseret på Kim Leines selvbiografiske debutroman.

Efter filmen er der smørrebrød med øl/vand, og du har mulighed for at deltage i en hyggelig, uformel snak om filmen og bogen bag - faciliteret af bibliotekarer fra Kulturium Bibliotek.

Har du ikke læst bogen, eller har du brug for at få den genopfrisket, kan du låne den på biblioteket eller i biografen. Du behøver dog ikke at have læst bogen for at deltage i Bog & Bio.

Om filmen

Jan er på flugt fra sig selv efter at være blevet seksuelt misbrugt af sin far som ung. Nu bor han i Grønland med sin lille familie og arbejder som sygeplejerske, men han føler sig langt væk fra København og sin egen fortid, som han ellers prøver at lægge bag sig.

Han længes efter at blive en del af den lokale kultur, men i sin søgen bliver Jan mere og mere skødesløs og må til sidst indse, at en konfrontation med fortidens traumer er nødvendig, hvis han skal redde sig selv og sin familie.

Kalak er instrueret af det svenske stortalent Isabella Eklöf, som blandt andet er kendt for at have instrueret Holiday (2018) og skrevet manuskriptet til Ali Abassis film Grænse (2018).

Billetkøb

Billetter købes på biografens hjemmeside via kulturium.dk eller i biografens billetsalg.
Pris: Biografbillet + smørrebrød og øl/vand: 149 kr.

På dagen mødes deltagerne i Kulturium Biograf (Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj).

Kontakter

Thomas Tiedje: ttied@ishoj.dk
Marianne Träff: mtraf@ishoj.dk

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye