Energistyrelsen

Skal du rive ned eller renovere?

Del

Energistyrelsen tilbyder i samarbejde med Social- og Boligstyrelsen to webinarer, der sætter fokus på fordelene ved renoveringer af énfamiliehuse. Webinarerne henvender sig til kommende eller nuværende ejere af énfamiliehuse, der står i dilemmaet mellem at rive ned eller at renovere.

Billede af statslånshus i Rønde fra 1952, som er energioptimeret. Se: https://sparenergi.dk/privat/statslaanshus-fra-1952
Billede af statslånshus i Rønde fra 1952, som er energioptimeret. Se: https://sparenergi.dk/privat/statslaanshus-fra-1952

Vidste du, at renoveringer frem for nedrivning og nybyggeri typisk er en investering, der kan gavne både din pengepung, klimaet og følelsen af at bo et sted, der netop er dit hjem?

På to webinarer kan du høre mere om fordelene ved at renovere frem for at rive ned og bygge nyt. Du vil også få gode råd til, hvordan du kan komme godt i gang med en renoveringsproces, samt hvilke gevinster du kan opnå ved at renovere.

Igennem konkrete cases vil du høre eksempler på nogle af de processer, udfordringer, potentialer samt økonomiske og klimamæssige besparelser, der er ved renoveringer frem for nedrivning og nybyggeri.

Webinarerne afholdes af Transition på vegne af Energistyrelsen og Social- og Boligstyrelsen den 27. februar og 5. marts 2024.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål under webinarerne.

Du kan allerede nu se vores casesamling her: sparenergi.dk/renovering

Praktiske oplysninger

Det er gratis at deltage på webinarerne. Der er ingen tilmeldingsfrist.

Har du spørgsmål til tilmeldingen eller webinarerne, er du velkommen til at kontakte Marianne Hommel på email: mrnnh@ens.dk

Tilmeld dig her

27 februar: https://eu01web.zoom.us/webinar/register/WN_ktRBQhKqR1qI00g91OtAdQ

5 marts: https://eu01web.zoom.us/webinar/register/WN_leZg9zFvS4C1fE_5PfXSsA 

Tid

27. februar & 5. marts 2024 kl. 17.00-18.30.

Sted
Online

Kontakter

Energistyrelsen

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye