Ishøj Kommune

Børneteater med flyvende luftpandekager

Del

Den 3. marts kl. 11 og 13 kan børn og deres forældre eller bedsteforældre opleve den skønne børneforestilling Lydkompasset for 4-10 årige børn i Kulturium Musikteater i Ishøj. Billetterne koster kun 50 kr

Med en personlig højttaler tæt på kroppen føres børnene på en lytterejse tilbage i farmors minder, hvor katte leger fangeleg, og luftpandekager flyver rundt i rummet.

Stemmer stikker af, vi må ud på havet, ind i hekseskoven og helt tilbage til stilheden, før vi finder ud af, at minderne er inde i os selv.

Lydkompasset en sanselig og engagerende forestilling, hvor publikum flittigt ser og lytter med fra scenekanten.

Forrest på scenen står Kirsten Østergaard Pallesen, der holder styr på fortællingen, imens Ane Østergaard Pallesen sidder bagved og jonglerer mellem de mange forskellige lyde.

Det er en sjov og anderledes forestilling, der også gemmer på en lille overraskelse til sidst.

Billetter sælges for 50 kr. i musikteatrets billetsalg eller på kulturium.dk. Der er rabat til medlemmer af Kulturium Børneklub.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye