Ishøj Kommune

En eftermiddag med Sigurd Barrett

Del

Den 5.marts kan du fra kl. 14 opleve Sigurd Barrett i Kulturium Musikteater i Ishøj. Han synger og spiller fra sit kæmpe repertoire. Bagefter spiller Allan Steen op til dans for alle både med og uden dansepartner

Den folkekære entertainer og forfatter Sigurd Barrett byder på et eksklusiv musikalsk show for det voksne publikum, hvor han med udgangspunkt i sit eget liv synger og spiller fra sit kæmpe repertoire.

Sigurd fortæller sjove historier fra sin imponerende karriere med mere end 5.000 koncerter, 40 cd-udgivelser og 900.000 solgte bøger. Hverken Leo Mathisen, Frank Sinatra eller Benny Andersen forbigås, mens der selvfølgelig også er fokus på Sigurds egne kendte sange – og plads til jazz.

Hør om Sigurds tanker midt i livet, når det gælder vigtigheden af at være til stede over for hinanden, finde glæden og lykken i livet – og give de vigtige historier og fælles værdier videre til vores børn og børnebørn.Et hjertevarmt, ærligt og musikalsk fortælle-show, hvor der bliver uddelt sangblade, så man kan synge med på de indlagte sange.

Puds lige danseskoene

Efter Sigurds show spiller Allan Steen op til dans. Alle kan være med, og det er altid hyggeligt, når foreningen Ældre i Bevægelse i samarbejde med Kulturium byder indenfor til sådan en eftermiddag.

Der er kaffe på kanden, wienerbrød på fadene og øl i hanerne, så samlet set er alt klar til endnu en god kulturoplevelse.

Billetter sælges i musikteatrets billetsalg eller på kulturium.dk for 90 kr. inkl. kaffe og kage. Der er rabat til medlemmer af Ældre i Bevægelse og kunder med guldkort.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye