STARK Group A/S

STARK Group styrker sit forretningsnetværk i Sydsverige

Del

STARK Groups svenske forretning, Beijer Byggmaterial, har officielt åbnet dørene til den nyopførte forretning i Växjö, og styrker dermed sit fodfæste i den sydlige del af Sverige.

Åbningen i Växjö er Beijer Byggmaterials tredje butiksåbning inden for et halvt år. I januar åbnede virksomheden en af sine største trælaster og distributionscentre i Hisings Backa i Göteborg. I november åbnede en ny trælast i Kungälv og senere i år åbner Beijer et nyt logistikcenter i udkanten af Stockholm.

Med den nye topmoderne forretning i Växjö styrker Beijer sin regionale tilstedeværelse i det østlige Götaland. Det nye anlæg strækker sig over cirka 15.000 kvadratmeter og inkluderer 2.000 kvadratmeter butiksareal og en omfattende drive-in, der løfter den samlede kundeoplevelse.

I de seneste år har Beijers aktiviteter i Växjö succesfuldt tiltrukket og engageret det lokale marked. Investeringen i den nyåbnede Beijer-forretning i Växjö markerer et nyt kapitel for den lokale organisation og giver forbedrede muligheder for bæredygtig, langsigtet vækst til gavn for både medarbejdere, kunder og lokalsamfundet.

Kontakter

Om STARK Group

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer til byggebranchen i Europa, med et strategisk fokus på at servicere det professionelle kundesegment fra sine flere end 1.150 forretninger. STARK Group har en årlig omsætning på EUR 7 mia. (i DKK 52,5 mia.), betjener en portefølje af ca. 450.000 kunder og samarbejder med godt 15.000 leverandører. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 20.000 medarbejdere i Tyskland, Østrig, Storbritannien, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har flerdoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle sine markeder.

STARK Group har forpligtet sig til at opnå net zero i 2050 på tværs af hele værdikæden, har underskrevet FN's Global Compact og arbejder inden for fuldt validerede 2030 videnskabsbaserede mål for at holde temperaturstigningerne under 1,5 grader.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye