Næstved Bibliotek og Borgerservice

Forfatteraften med Stine Askov

Del

Hør Stine Askov fortælle om sit forfatterskab med fokus på romanen ”Nøjsomheden”. Det sker på Næstved Bibliotek tirsdag den 5. marts kl. 19.00-21.00.

Billede af Stine Askov
Der har været stor interesse for Stine Askovs roman Nøjsomheden, der behandler en række aktuelle problematikker Foto: Linda Hansen

I ”Nøjsomheden” møder vi unge Mona, der er opvokset med en psykisk syg mor i ghettoen Nøjsomheden. Hun arbejder i en boghandel, hvor hun drømmer sig væk i bøgernes verden og bliver forelsket i kunden Nikolaj, der læser litteraturvidenskab og bor i den pæne del af byen.

Side om side med alvoren i bøgernes temaer har Stine Askov også en humoristisk pen.

Katalog over katastrofer

Stine Askov er uddannet pædagog og har arbejdet som sådan i tyve år, før hun blev fultidsforfatter. Hun er født i 1976 og udgav sin første roman Bid i 2012. Romanen ”Katalog over katastrofer” fra 2020 om faderen, der forsøger at ruste sin datter til at kunne modstå katastrofer af enhver art, var nomineret til DR’s Romanpris.

Foredraget med Stine Askov kan opleves tirsdag den 5. marts kl. 19.00-21.00 på Næstved Bibliotek. Billetpris: 50 kr. Billetter købes via www.naesbib.dk

Kontakter

Billeder

Billede af Stine Askov
Der har været stor interesse for Stine Askovs roman Nøjsomheden, der behandler en række aktuelle problematikker
Download

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye