Lidl Danmark

Møn har fået sin første Lidl

Del

Møn har endelig fået sin første Lidl. Det fejrede flere hundrede fremmødte sammen med butikschef Martin Thomsen og hans team, da dagligvarekæden torsdag slog dørene op til sin nyeste butik på Vasen 2 i Stege.

Butikschef Martin Thomsen klipper det røde bånd til Lidls nye butik i Stege. Butikken er dagligvarekædens første på Møn.
Butikschef Martin Thomsen klipper det røde bånd til Lidls nye butik i Stege. Butikken er dagligvarekædens første på Møn.

Dagligvarekæden Lidl har fået et stort ønske opfyldt med åbningen af sin første butik på Møn, der torsdag åbnede med morgenbrød, kaffe og åbningstilbud. Butikschef Martin Thomsen og viceborgmester, Else-Marie Langballe Sørensen (SF) klippede det røde bånd, før de mange fremmødte strømmede ind i butikken i Stege. 

Det er en begivenhed, som den erfarne butikschef har ventet på i spænding, siden Lidl sidste efterår annoncerede, at kæden ville komme til byen.  

“Vi har glædet os, og vi kunne ikke bede om en bedre modtagelse. Når vi møder ind til denne fantastiske udsigt og samtidig hundredvis af forventningsfulde og glade kunder, bliver det simpelthen ikke bedre at være købmand,” fortæller Martin Thomsen, mens han peger ud mod vandet i Stege Nor, der udgør butikkens baghave.  

Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, deler begejstringen for den nye butik:  

“I Lidl er vi konstant på udkig efter nye lokationer, så alle danskere får mulighed for at handle i en af vores butikker i deres nærområde. Møn var et blind spot på vores Danmarkskort, så vi er selvsagt meget begejstrede for nu at kunne præsentere beboere og besøgende i Stege og omegn for vores velrenommerede butikskoncept.”  

Moderne butik med stærkt koncept 

Martin Thomsen tager et stærkt team af kolleger med sig til Stege udvalgt blandt erfarne folk fra andre Lidl-butikker samt ungarbejdere og andre butiksansatte håndplukket fra lokalområdet. Sammen står de parat til at præsentere Lidls nye butik for kunderne: 

“Vores kunder vil opleve en spritny, lys, luftig og moderne dagligvarebutik baseret på vores velrenommerede butikskoncept, som ikke er set før på Møn. Herunder vores spændende landetemaer fra hele verden og selvfølgelig vores uovertrufne bakeoff-udvalg og frugt- og grøntafdeling, som får leverancer hver dag,” fortæller Martin Thomsen. Han tilføjer: 

“Nu er vi kommet stærkt fra start, og vi ser frem til at lære vores kunder endnu bedre at kende. Så kom ned i butikken, udforsk alle de gode varer vi har at tilbyde og tag en snak med mig og mine kolleger. Vi bider ikke.”  

Hvis du gerne vil møde Martin Thomsen, hans team og ikke mindst tjekke den nye Lidl-butik ud, så finder du den på Vasen 2, 4780 Stege. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye