All Things Live ApS

Chromeo er tilbage! Det canadiske electro-funkfænomen besøger Danmark på ny album tour

Del

Chromeo fyldte alle de hippe dansegulve med deres ultrafunky beskidte disco i løbet af 00’erne og 10’erne. I 2024 er duoen tilbage med deres kommende nye album ADULT COTEMPORARY, som de supplerer med en turné, der bringer dem rundt til dansehungrende fans i hele verden – herunder VEGA i København 28. maj.

Chromeo
Chromeo Foto: PR

Kalder alle adults! Det er tid til at støve det ’fancy footwork’ af. Chromeo er tilbage og har meldt ankomsten for deres nye album ADULT COTEMPORARY i februar 2024, der samtidig bringer den canadiske duo på en stor verdensturné dette år.

Chromeo udgav debutalbummet She’s In Control i 2004 og har på deres efterfølgende fire studiealbum udforsket alle afkroge af dansevenlig funkytronica, der har sikret dem flere Grammy - og Juno-nomineringer. Selvom adskillige af duoens største hits udkom, da iPod’en havde dens storhedstid, har canadierne ikke overskredet sidste salgsdato, og flere af selvsamme hits har i dag millionvis af afspilninger på tværs af streamingtjenester

Deres musik er i danske medier blevet beskrevet som både: ”glidecreme-glatte, ultrafunky yach-disco” (Soudnvenue, 2014) og ”lyden af beskidt 80’er-disko, der lugter langt væk af funk, pastelfarver og Pernod med rød sodavand” (Gaffa, 2014).

Det nye album bliver ingen undtagelse – Dave 1 og P-Thuggs groove-maskine er ældet som fin vin, og de har derfor igen fundet deres karakteristiske uniform af dobbeltknappede jakkesæt frem fra klædeskabet, og er klar til at give dig det sjove soundtrack til voksenlivet.

Kom og dyp tæerne i Chromeos infinity pool af ny modenhed, vibes og fornøjelser, når de forvandler VEGA til et hipt dansegulv med både velkendte og nye slibrige electro bangers, der går lige i selv den mest kyniske dansehaders hofter.

CHROMEO – ADULT CONTEMPORARY WORLD TOUR
28. MAJ 2024 – STORE VEGA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 16. FEBRUAR KL. 10
BILLETPRIS: 300,- PLUS GEBYR
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / VEGA.DK / TICKETMASTER.DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter samt national og international comedy.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye