Kirppu ApS

1 år med ekstra meget genbrug i Køge

Del

I Kirppu Køge er der grund til at fejre året, der er gået. Det er nemlig butikkens første år, og kunderne har i dén grad taget imod konceptet, og i dag er butikken fuldt booket. Tag en tur forbi på fødselsdagen og oplev den glade feststemning. 

Kirppu Køge fejrer sin 1-års-fødselsdag med gratis fadøl og sodavand og et godt tilbud på standleje.
Kirppu Køge fejrer sin 1-års-fødselsdag med gratis fadøl og sodavand og et godt tilbud på standleje. Kirppu Group ApS

Lørdag d. 17. februar kl. 10 åbner Kirppu Køge for første gang dørene til fødselsdagsfest, når de fylder 1 år. Det gøres traditionen tro med popcorn, gratis fadøl og sodavand til alle tørstige gæster. Kirppus grønne maskot, Loppen Louie, kommer også forbi og uddeler balloner og slikkepinde til alle børnene. Desuden vil der være et ekstra godt tilbud på standleje i fødselsdagsdagene, som kører fra d. 17.-19. februar 2024.

Starten på Kirppu Køge

For et år siden åbnede den første Kirppu-butik i Køge i Den Hvide By, og det blev butik nr. 24 for loppesupermarkedskæden. Det skete til et brag af en åbningsfest, hvor de nye standlejere havde været forbi ugen op til og fylde deres stande op, så butikken kunne åbne med fyldte hylder. Dagen var en kæmpe succes, hvor intet mindre end 3000 kunder dukkede op – det gjorde det til den bedst besøgte åbning i kædens historie. Samme dag blev der solgt hele 4847 loppefund.

Et år er nu gået og butikken har haft rigtig god succes fra start. Siden åbningen har der været ikke mindre end 250.000 kunder forbi butikken – og der er blevet langet over 350.000 varer over disken.

"Vi er så glade for, at vores kunder i Kirppu Køge har vist os den store tillid, det er at sælge sine personlige ejendele hos os. Mange af de standlejere, som er her i dag, har været med lige siden, vi åbnede, og vi har fået et tæt og personligt forhold til hinanden – og det er noget, vi værner meget om i Kirppu." siger butikschef Peter Frovin.

Nyt år – ny butikschef

Peter Frovin er ny butikschef i butikken, men ikke ny i Kirppu. Han har været en del af kæden siden 2018 og startede blandt andet Kirppu Kalundborg op. Derfor ved han udmærket, hvad fødselsdagene er for en størrelse:

"Det er en af de bedste dage på året. Jeg glæder mig til en knaldhamrende god dag med fest og alle medarbejdere på arbejde. De fleste medarbejdere har været med siden butikkens start, som jo også gælder for mange af kunderne – det synes jeg er hammer-fedt. Når vi slår dørene op på lørdag, vil kunderne opleve en fyldt butik fra top til tå. Det er et tydeligt bevis på, at vi er eftertragtede, og at folk gerne vil være en del af Kirppu-konceptet."

Butikken er lige nu fuldt booket, men går man og drømmer om at få solgt ud af sine ting, kan man stadig godt booke en stand til tilbudspris, hvis man booker mellem d. 17. og 19. februar 2024.

Kirppu Køge ligger på Theilgaardsvej 1 og har åbent 10-17 på lørdag.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Butikschefen i Kirppu Køge Peter Frovin glæder sig til at fejre butikkens første fødselsdag.
Butikschefen i Kirppu Køge Peter Frovin glæder sig til at fejre butikkens første fødselsdag.
Download
I Kirppu Køge kan gå på jagt efter lækre loppefund – eller man kan booke en stand og sælge sine egne brugte ting og sager.
I Kirppu Køge kan gå på jagt efter lækre loppefund – eller man kan booke en stand og sælge sine egne brugte ting og sager.
Download
Kirppu_Køges_facade
Kirppu Køge holder åbent alle ugens dage 361 dage om året.
Download

Links

Om Kirppu

Tjen penge med god samvittighed – og bidrag til en grønnere fremtid ved at købe brugt. Kirppu er Danmarks førende loppesupermarked, og vores vision er at blive verdens største retail-formidler af brugte varer. På den måde kan vi være med til at sætte skub i en cirkulær økonomi, fordi man ved at sælge og købe brugt er med til at mindske nyproduktionen af varer. 

Som koncept lever og ånder vi i dag ude i de danske lokalsamfund, og fordelt over hele landet har vi i dag 24 butikker. Vi har vokseværk, så i løbet af de kommende år kommer der endnu flere Kirppu loppesupermarkeder i Danmark – og forhåbentligt også i udlandet. 

Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der for syv år siden introducerede danskerne for loppesupermarkedskonceptet. Den første Kirppu-butik åbnede på Frejasvej i Hillerød i august 2014, og den seneste butik åbnede i Viborg d. 30. september i år (2023). 

Læs mere om Kirppu  her 

Fakta: 

  • Kirppu betyder loppe på finsk, og navnet er et venligt nik til Finland som tak for ideen 
  • Kirppu sælger over 5 mio. loppefund om året og har en årlig omsætning på mere end 210 mio. kr. 
  • Butikkerne er typisk mellem 900-1500 m2 
  • Kirppu Loppesupermarked var det første reolmarked i Danmark og åbnede deres første butik i 2014 
  • Kirppu Loppesupermarked beskæftiger 350 mennesker på tværs af butikkerne og HQ. 
  • Kæden er landsdækkende og har 25 butikker, der ligger i Hillerød, Ringsted, Næstved, Slagelse, Herlev, Holstebro, Herning, Frederikssund, Kolding, Kalundborg, Roskilde, Dalum, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holbæk, Aalborg, Hjørring, Horsens, Tilst, Søborg, Glostrup, Valby, Fredericia, Køge og Viborg. 

Følg pressemeddelelser fra Kirppu ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kirppu ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye