Lidl Danmark

Så er åbningsdatoen på plads for Lidl Hirtshals

Del

Nu løfter Lidl sløret for åbningsdatoen for Hirtshals nyeste dagligvarebutik: torsdag d. 22. februar holder kæden åbningsfest på Doggerbanke 1. I front for butikken står den erfarne butikschef Benjamin Fridlund parat til at tage mod kunderne.

Butikschef Benjamin Fridlund står den d.22. februar parat til at åbne Lidls nyeste butik i Hirtshals.
Butikschef Benjamin Fridlund står den d.22. februar parat til at åbne Lidls nyeste butik i Hirtshals.

“Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 22. februar. For der åbner vi vores spritnye butik i Hirtshals.” 

Det er meldingen fra dagligvarekæden Lidl, som om to uger er parate til at fejre deres første butik i Hirtshals. På dagen kan interesserede fra Hirtshals og omegn se frem til morgenbrød og kaffe, før kommende butikschef Benjamin Fridlund sammen med borgmester Søren Smalbro (V) klipper det røde bånd og inviterer inden for til gode åbningstilbud.

Og kan man slet ikke vente med at se den nye Lidl, er der mulighed for at deltage i en såkaldt naboaften onsdag d.21. februar, hvor butikken vises frem. Det er to begivenheder, som Benjamin Fridlund har set frem til længe.  

“Vi er superglade for, at vi endelig kan åbne dørene til vores nye butik,” fortæller Benjamin Fridlund, der udover flere år hos Lidl med speciale i at åbne og administrere nye butikker, også har en fortid som manager ved DFDS. Han tilføjer:  

“Der er sat et stærkt hold til butikken med erfarne folk, som alle brænder for købmandskabet og den gode nærværende kundeoplevelse. Vi ser frem til at blive en del af lokalsamfundet og til at lære vores kunder at kende.” 

Den helt rigtige placering 

Med norgesfærgerne som nabo og 840 kvadratmeter butik til rådighed, har udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen, fået et stort ønske opfyldt: 

“Vi har længe ledt efter den helt rigtige placering til vores første butik i Hirtshals. Jeg er 

derfor selvsagt yderst tilfredse med, at vi nu kan tilbyde beboerne i Hirtshals alt hvad de skal 

bruge i deres hverdag fra vores store sortiment af kendte danske økologiske kvalitetsprodukter over vores frugt- og grøntafdeling til særligt udvalgte specialiteter fra ind- og udland,” udtaler 

Mads T. Nielsen. 

I Hirtshals handelsstandsforening byder man den nye butik velkommen: 

“Vi er meget glade for at få Lidl til byen, og for at indbyggere og besøgende i Hirtshals nu får endnu flere indkøbsmuligheder i deres hverdag. Butikken står ny og skarp og på en god placering, som sammen med Hirtshals andre butikker og seværdigheder vil danne rammen om et aktivt byliv. Vi ser frem til åbningsdagen, og til at opleve hvad Lidl har at byde på,” fortæller Per Martensen, handelschef for Hirtshals Handel & Erhverv.

Onsdag d.21. februar vil der være mulighed for at deltage i en naboaften, hvor alle interesserede borgere med invitation kan besøge butikken og se den inden den åbner. Der er ikke mulighed for at handle i butikken på selve aftenen, men der vil være smagsprøver på et udvalg af Lidls produkter.   

I perioden op til åbningen af butikkerne bliver der sendt invitationer til lokalområdet. Så hold øje med postkassen. 

Hvis du gerne vil møde Benjamin Fridlund, hans team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den på Doggerbanke 1, 9850 Hirtshals. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30. På åbningsdagen åbner butikken dog først kl.08.00. 

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye