PwC

Milepæl for PwC: valgt på alle rammeaftaler i ny offentlig konsulentaftale

Del

PwC er blevet valgt som leverandør til Statens og Kommunernes indkøbsaftale, SKI 17.11 Management Support, og er kommet på alle seks delaftaler på den nye aftale med direkte tildeling. Det er en milepæl for PwC, der gennem en årrække har samarbejdet med det offentlige om væsentlige samfundsopgaver.

Esben Toft, partner og fungerende markedsleder for den offentlige sektor i PwC.
Esben Toft, partner og fungerende markedsleder for den offentlige sektor i PwC.

Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI), der er hele den offentlige sektors indkøbsservice, har udvalgt de konsulenthuse, der har fået en plads på den nye, store managementsupportaftale, der har en samlet værdi på op til 1,8 milliarder kroner. I alt 22 leverandører har fået plads i aftalen, hvor PwC er blevet valgt på alle aftaler.

“Det er særligt glædeligt, at PwC er blandt de tre konsulenthuse, der er udvalgt på alle seks delaftaler, hvor der er 10 leverandører på hver. Rammeaftalerne dækker fx over strategi- og organisationsudvikling til grøn rådgivning,” fortæller Esben Toft, partner og fungerende markedsleder for den offentlige sektor i PwC.

At blive udvalgt som leverandør til SKI-rammeaftalen bekræfter samtidig PwC’s stærke markedsposition inden for den offentlige sektor.

“Det er en klar milepæl for PwC at være udvalgt på alle seks. Vi har i lang tid samarbejdet med den offentlige sektor om at løfte væsentlige samfundsopgaver, og hver gang der har været et udbud, er vi kommet på flere delaftaler. PwC har relevante referencer på alle områderne og har demonstreret vores sektorviden, hvilket er blevet tillagt meget vægt,” understreger Esben Toft.

Han glæder sig særligt over, at PwC blev valgt på den nye grønne delaftale:

”Hele ESG og klima-området er et område, vi investerer og har investeret meget i at være relevante inden for, og derfor er vi især glade for at komme på den aftale,” fortæller Esben Toft. 

Hos SKI glæder udbudsdirektør Christian Lunding sig over aftalen:

”På SKI-aftalen 17.11 Managementsupport har vi fået et bredt felt af leverandører. Tilsammen kan de løfte opgaveporteføljen på alle delaftalerne, der spænder over strategi- og organisationsudvikling til grøn rådgivning.” siger Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI.

Om PwC

I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.800 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi 328.000 PwC'ere i 152 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen … 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

Unge i Vejle- og Kolding-området får privatøkonomi på skoleskemaet5.4.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Undersøgelser viser, at alt for mange unge kommer i økonomiske vanskeligheder tidligt i livet, og tidlige gældsproblemer kan få konsekvenser langt ind i voksenlivet. Med undervisningsforløbet ’Ung privatøkonomi’ klæder PwC folkeskoleelever i 7. og 8. klasse på med forståelse for økonomi, ansvarligt forbrug og personligt lederskab. I starten af april starter tiltaget op på skoler i Vejle- og Kolding-området.

Ny afgørelse fra Skatterådet: Smartwatches er omfattet af reglerne om beskatning af fri telefon25.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

PwC har i en sag for Skatterådet d. 19. marts 2024 spurgt ind til, om man som medarbejder skal beskattes af et smartwatch, som ens arbejdsgiver stiller til rådighed. På baggrund af den teknologiske udvikling og smartwatches funktionalitet har Skatterådet fastslået, at smartwatches er underlagt de samme regler for beskatning som telefoner, når de stilles til rådighed af arbejdsgivere til deres medarbejdere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye