7-Eleven Danmark

7-Eleven får Uno-X som partner på servicestationer rundt i hele landet

Del

Reitan Retail-familien rykker tættere sammen i Danmark, når Uno-X i løbet af foråret flytter ind hos 7-Eleven. 

Det nye partnerskab på servicestationerne gør det enkelt for kunderne med hurtig og nem selvbetjening på både bilvask og brændstof, ligesom der kommer lynladere på udvalgte beliggenheder.

Dermed matcher det nye brændstof-koncept perfekt den gode kvalitet, som kunderne kender hos 7-Eleven.

Det bliver enkelt at tanke og vaske bilen, og i butikken finder kunderne præcis som de plejer nemt noget lækkert at tage med på turen videre. 

Det kendte koncept fortsætter
Kunderne på de nye Uno-X-stationer vil fortsat blive mødt af 7-Eleven-købmænd og servicemindede kolleger, der sørger for det kendte brede udvalg af kolde og varme drikke. Der vil fortsat være friskbagt brød, sandwich, salater, wraps og favoritter som hotdog med tre-hjertede dyrevelfærdspølser og frikadeller.

”Vi ved, at kunderne er glade for vores service i butikkerne og det store udvalg af drikkevarer, bageri og lækker mad, som er nem at tage med på farten. Vi håber, at det nye enkle brændstof-koncept vil gøre oplevelsen for vores kunder endnu bedre,” siger Jesper Østergaard, administrerende direktør i 7-Eleven Danmark, som er en del af Reitan Retail. 

Skiftet til Uno-X brændstof og mange steder også lynladere til el-bil er i gang. Reitan Convenience Denmark gennemfører konvertering på i alt 46 servicestationer og forventer at være færdig med etableringen af det nye set up i uge 21. I forbindelse med konverteringen lukker 7-Eleven butikkerne på i alt 10 servicestationer, fem af lukningerne er allerede gennemført i 2023. Der kan fremover fortsat tankes brændstof fra ubemandede Uno-X stationer. 

Både 7-Eleven og Uno-X er en del af Reitan Retail, og ændringen sker for at drage fordel af de to selskabers styrker og synergier. 

Det vil fortsat være muligt at benytte Shell Card erhverv samt Q8 erhverv.

Om 7-Eleven

  • Alle 7-Elevens købmænd er selvstændige og driver selv deres butikker som franchisetagere
  • 7-Eleven er en del af den norske familieejede Reitan gruppe, hvis overordnede vision er at blive kendt som det mest værdidrevne selskab.
  • 7-Eleven Danmark drives af Reitan Convenience Denmark, som er en del af Reitan Retail, der tilsammen udgøres af Reitan Convenience, Rema 1000 og Uno-X Mobility.
  • Reitan er til stede i syv lande i Norden og Baltikum og omfatter tre forretningsområder: Reitan Retail, Reitan Ejendomme og Reitan Kapital.


For yderligere information om 7-Eleven, kontakt venligst:

Daniel Kirchhoff
Telefon: 2247 2860
E-mail: daniel@fday.dk

Kontakter

Billeder

UNO-X og 7-Eleven
UNO-X og 7-Eleven
Download

Følg pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

7-Eleven lander rekordregnskab15.4.2024 14:57:03 CEST | Pressemeddelelse

Reitan Convenience Denmark, der driver 7-Eleven, kom ud af 2023 med en omsætning på 2,7 milliarder kr. Det er rekord for convenience-kæden. 2023 var blandt andet præget af både ekspansion på strategisk vigtige lokationer, introduktion af nye samarbejder og produkter med bæredygtighed i fokus samt frasalg af datterselskab. 7-Eleven forventer i 2024 at styrke sin position i markedet yderligere med nye butikker og øget fokus på udvikling af ’madkategorien’.

7-Eleven vinder pris ved Danish Cyber Security Awards 202411.3.2024 11:39:19 CET | Pressemeddelelse

7-Eleven vandt ’Åbenhedsprisen’ ved Danish Cyber Security Awards 2024, som løb af stablen torsdag aften. Det var første gang, at Cyber Security Awards blev afholdt. Awardshowet var en del af TDC Erhvervs Cyber Security Dag, der blev arrangeret i samarbejde med IT-Branchen, Dansk Erhverv og CISCO. Dagen havde til formål at hjælpe danske virksomheder med at styrke deres cybersikkerhed ved at give dem et indblik i det aktuelle trusselbillede, hackernes metoder, konkrete værktøjer og cybersikkerhed i fremtiden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye