Næstved Bibliotek og Borgerservice

Pubquiz

Del

Er du også vild med quizzer? Så har du nu mulighed for at deltage i Næstved Biblioteks nye hyggelige pubquiz. Første quiz afholdes onsdag den 21. februar kl. 16.30-18.30.

Billede af quizskema
Dyst på viden i godt selskab Lea Anna Petersen

Næstved Bibliotek og Underhuset inviterer til pubquiz i Underhusets hyggelige lokaler på Axeltorv.

Vi quizzer i forskellige emner på et niveau, hvor alle kan være med. Der vil være omkring seks runder med spørgsmål inden for emner som aktuelle nyheder, historie, sport, film, musik, litteratur, geografi og meget mere.

Vi opfordrer til, at man deltager i hold på op til fire personer.

I dyster naturligvis mod de andre hold om titlen som aftenens quizvinder (og en præmie!), men mindst lige så vigtigt er det, at alle får en hyggelig aften i godt selskab. Så dan et hold og kom og vær med – der er garanti for højt humør og god stemning.

Praktisk info

Pubquizzen foregår i Underhuset på Axeltorv i Næstved. Der quizzes følgende tre dage:
Onsdag den 21. februar kl. 16.30-18.30
Onsdag den 20. marts kl. 16.30-18.30
Onsdag den 17. april kl. 16.30-18.30

Det er gratis at deltage i pubquizzen, men I skal tilmelde jer via www.naesbib.dk

Vi opfordrer til, at man deltager med et hold, men man kan også deltage i quizzen alene. Der kan være op til fire personer på et hold. Hvis I deltager med et hold, skal I booke en billet pr. deltager. Det vil sige, at I skal booke tre billetter, hvis I er tre på et hold. Billetter bookes på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk 

Kontakter

Billeder

Billede af quizskema
Dyst på viden i godt selskab
Download

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye