Lidl Danmark

Lidl åbner sin første butik på Møn

Del

Snart åbner Lidl sin første butik på Møn. Det bliver med dagligvarekædens stærke butikskoncept med daglige leverancer af frugt og grønt, bakeoff til de morgenfriske og udenlandske specialiteter fra kædens varierende landetemaer.

Nu åbner dagligvarekæden Lidl sin første butik på Møn på Vasen 2 i Stege. Butikschef Martin Thomsen glæder sig til at fejre åbningen med møboerne torsdag d.15. februar.
Nu åbner dagligvarekæden Lidl sin første butik på Møn på Vasen 2 i Stege. Butikschef Martin Thomsen glæder sig til at fejre åbningen med møboerne torsdag d.15. februar.

Siden Lidl i efteråret sidste år annoncerede, at dagligvarekæden åbner butik på Vasen 2 i Stege, er snakken gået livligt i byen. Nu er Lidl så parat med en dato for åbningen: torsdag d.15. februar slår Lidl dørene op til åbningsfest i den butik, som kæden fortæller, skal være beboernes og de besøgende i Stege og på Møns foretrukne købmand. 

I front for butikkens ansatte står butikschef Martin Thomsen på 32 år, som har været i dagligvarebranchen siden han var 15 år gammel. Martin Thomsen steg hurtigt i graderne, og blev allerede tre år efter udnævnt til butikschef for første gang. Senest har han styret Lidl Solrød og samtidig vikarieret som butikschef i Lidl Nakskov. Det er altså en aldeles erfaren købmand, som nu kommer til byen. 

“Mine kolleger og jeg er alle meget spændte på at præsentere vores nye flotte butik for de lokale, mønboerne og alle, der kommer forbi byen på gennemrejse eller ferie. Med os tager vi vores velrenommerede butikskoncept, som ikke er set før på Møn. Herunder vores spændende landetemaer fra hele verden og selvfølgelig vores uovertrufne bakeoff-udvalg og frugt- og grøntafdeling, som får leverancer hver dag,” fortæller Martin Thomsen. Han tilføjer: 

“Vi fejrer åbningen af butikken med en sand festdag, hvor der udover gode tilbud blandt meget andet vil være morgenmad og kaffe, smagsprøver og goodiebags. Og som ekstra bonus vil der i hele februar ikke være moms på frugt og grønt, så det er bare med at komme ned i den nye Lidl.”   

Forbindelsen til lokalsamfundet er essentiel 

Med en placering centralt i byen ved Storebro ligger butikken med havudsigt til Stege Nor. Udsigten er indbydende, og det ønsker Martin Thomsen også, at stemningen skal være i butikken.  

“Her kan du få alt, du har brug for, og du vil altid blive mødt af et smil i Lidl. Vi har udvalgt et stærkt team med erfarne medarbejdere såvel som unge servicemindede folk fra lokalområdet, som alle har den gode kundeoplevelse for øje. Vi tror, at vi får en helt fantastisk forbindelse til mønboerne, og vi glæder os til at lære dem at kende,” siger Martin Thomsen.  

Butikken bliver ikke alene Møns første Lidl-butik. Den bliver også øens første dagligvarebutik uden tobak- og nikotinprodukter på hylderne. 

“Med butikken i Stege kan vi få et unikt indblik i danske såvel som internationale kunders handelsmønstre og hvilke produkter og temaer, der er særlig interesse for. Vi er meget spændte på åbningen og reaktionerne på vores forskellige nye tiltag,” siger Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl. 

Forud for åbningen af butikken vil der onsdag d.14. februar være mulighed for at deltage i naboaften, hvor alle interesserede borgere med invitation kan besøge butikken og se den inden den åbner. Der er ikke mulighed for at handle i butikken på selve aftenen, men der vil være smagsprøver på et udvalg af Lidls produkter.  

I perioden op til åbningen af butikkerne bliver der sendt invitationer til lokalområdet. Så hold øje med postkassen. 

Hvis du gerne vil møde Martin Thomsen, hans team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den på Vasen 2, 4780 Stege. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30. 

På åbningsdagen åbner butikken dog først kl.08.00.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl fjerner yderligere 20 % af deres tobak- og nikotinsortiment31.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Sidste år fjernede Lidl som den første dagligvarekæde i Danmark 20 % af deres tobak- og nikotinsortiment som et skridt mod at stoppe salget af disse produkter i kædens butikker inden udgangen af 2028. Siden tiltaget har kæden også åbnet 20 tobak- og nikotinfrie butikker, og nu begrænser Lidl tilgængeligheden yderligere ved at udfase endnu 20 % af sortimentet. Tilbagemeldingerne på initiativet er fortsat positive, og Lidl fortsætter sin indsats for at fremme danskernes sundhed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye