Danske Spil A/S

Seks millionærer hver uge smadrer rekord: Millionerne er væltet ned over Danske Spils kunder i 2023

Del

Flere og flere danskere oplever at blive ringet op af Danske Spil og få nyheden om, at de er blevet millionærer i et af Danske Spils lotterier. 2023 gav en ny rekord med hele 308 danskere, som vandt 1.000.000 kroner eller derover i Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Keno, Quick, Joker eller Klasselotteriet. Det er i gennemsnit hele seks om ugen.

Milliongevinsterne regner som aldrig før ned over de heldige kunder i Danske Spils afdeling for lotterier.

I løbet af 2023 skete det ikke færre end 308 gange, at en heldig dansker oplevede at blive millionær takket været en gevinst fra et af Danske Spils lotterier. Det er det største antal millionærer på et enkelt år hos Danske Spil nogensinde.

De mange gevinster varierer kraftigt i størrelse: Lige fra 1.000.000 skattefrie kroner – til sidste års største gevinst på over 63 millioner kroner i Eurojackpot, som en heldig feriegæst fik med sig hjem fra pool-kanten i ferieparadiset Lalandia.

”Det er fuldstændigt utroligt, at vi på et enkelt år har været med til at udbetale store milliongevinster til ikke færre end 308 danskere. Selvom det selvfølgelig er stort at vinde mindre beløb, så ved vi også, at der med de helt store gevinster følger en særlig følelse af frihed og drømme, der går i opfyldelse, og den følelse prøver vi at dele med så mange som muligt ved hele tiden at udvikle vores lotterier, så der er flere der kan opleve at blive millionær hos os,” siger Malene Mølgaard, der er adm. direktør for Danske Lotteri Spil, som står bag lotterierne.

Den store stigning i antallet af Danske Spil-millionærer kan i høj grad tilskrives, at Danske Spil sidste år indførte en række nye tiltag i forbindelse med Lotto: Super Millionær Chancen finder fem nye millionærer den sidste lørdag i hver måned, og så blev Det Store Jule Lotto udvidet markant, så antallet af julemillionærer blev mere end fordoblet til i alt 25. Det betyder, at Lotto i dag er spillet, som skaber flest millionærer.

FAKTA

Danske Spils 308 lotteri-millionærer fra 2023

Lotto: 190

Eurojackpot: 37

Vikinglotto: 4

Joker: 3

Quick:10

Keno: 16

Klasselotteriet: 48

Antal årlige millionærer hos Danske Spils lotterier

2023: 308

2022: 294

2021: 231

2020: 230

2019: 257

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye