Fonden for Entreprenørskab

VIGTIG RETTELSE: To spirende startups modtager hver 100.000 kroner til Fonden for Entreprenørskabs nytårskur

Del

RETTELSE: Et medicinsk udstyr, der kan hjælpe kirurger med at identificere urinlederne samt en kooperativ madleveringstjeneste ejet af lokale restauranter

Rheia Medical. Fra venstre: Zaki Krag Nielsen, Trine Munch Agerskov og Andreas Thorngaard Heitmann.
Rheia Medical. Fra venstre: Zaki Krag Nielsen, Trine Munch Agerskov og Andreas Thorngaard Heitmann. Rasmus Degnbol

Det er idéerne for to frembrusende virksomheder, der blandt mange unge startups udmærker sig med et særligt potentiale. De modtog i dag til Fonden for Entreprenørskabs nytårskur hver et Youth Startup Investment Potential legat på 100.000 kroner som investeringsparate start ups.

RETTELSE: Rheia Medical og deres idé til et medicinsk udstyr, der kan hjælpe kirurger med at identificere urinlederne, modtager 100.000 kroner støttet af Chr. Augustinus Fabrikker. Claus Gregersen, Administrerende Direktør, overrakte checken på scenen til CEO Trine Munch Agerskov, CSO Zaki Krag Nielsen og CTO Andreas Thorngaard Heitmann.

"Jeg er meget begejstret og imponeret over, hvordan Rheia Medical ikke bare har formået at løse et vitalt problem for den enkelte patient, men også for samfundet. Vi har netop behov for flere iværksættere som kan skabe nye, danske vækstmuligheder og erhvervssucceser. Jeg håber, at den meget velfortjente pris, som Chr. Augustinus Fabrikker er glade for at støtte, kan inspirere andre lovende entreprenante talenter til at udfolde deres idéer." udtaler Claus Gregersen, Administrerende Direktør Chr. Augustinus Fabrikker.

CEO fra Rheia Medical udtaler følgende om at modtage legatet: ”Vi er taknemmelige for pengene og også enormt beærede. Vi er superstolte og utroligt glade for, at der findes sådan nogle initiativer som Mikrolegat.". CTO, Andreas Thorngaard Heitmann supplerer: "Det er den bedste start på startuplivet.”

Yderligere modtog Dream Delivery og deres idé om en samarbejdsvillig madleveringsservice også et legat på 100.000 kroner fra Fonden for Entreprenørskab, hvor administrerende direktør Christian Vintergaard overrakte checken til CEO, Malte Mathies Løcke, CTO, Jacob Olesen, COO, Ferdaus Safi og Lead Frontend Developer, Mads Conrad Strei.

COO Ferdaus Safi udtaler om at modtage legatet: ”Det er et kæmpe skulderklap, det er validering, det giver selvtillid og gejst, som vi kan køre på.” CTO, Jacob Olesen supplerer: ”Det er fedt at få bekræftet vores team, og at vi kan gå op sammen og modtage legatet. Det betyder meget.”

Komitéen bag udvælgelsen af de to startups bestod af Anne-Louise Thon Schur, Managing Partner, Vår Ventures, Christian Grøndahl, Co-founder, SNIPR Biome og Louise Lachmann, Iværksætter og Business Angel.

Kontakt:

Rheia Medical: Zaki Krag Nielsen, zaki@rheiamedical.com

Dream Delivery: Malte Mathies Løcke, mml@dreamdelivery.coop 

Kontakter

Billeder

Dream Delivery
Dream Delivery
Download
Rheia Medical
Rheia Medical
Download
Dream Delivery
Dream Delivery
Download

Om Fonden for Entreprenørskab

Entreprenørskab skal være for alle, for det giver børn og unge evner til at skabe, forandre og gøre en forskel i verden. Det er Fonden for Entreprenørskabs vision, og det vi er drevet af i vores arbejde på skoler og uddannelser.

Det gør Fonden ved at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos elever og studerende. Målet er, at entreprenørskab skal være en naturlig del af undervisningen på alle uddannelsesniveauer i Danmark.

Helt konkret arbejder Fonden for at sikre, at alle elever og studerende færdiggør skole og uddannelse med evner til at tænke nyt, se muligheder og omsætte ideer til værdi som både talentfulde iværksættere og værdifulde medarbejdere til gavn for Danmark. Vi kalder det entreprenant dannelse.

Fonden for Entreprenørskab er desuden det centrale nationale videncenter og omdrejningspunkt for udvikling af entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye