STARK Group A/S

STARK Group åbner topmoderne byggemarked i Sveriges næststørste by

Del

STARK Groups svenske forretning, Beijer Byggmaterial, åbner første fase af sit ambitiøse projekt om at etablere et af Sveriges mest moderne byggemarkeder i Hisings Backa, Göteborg, der er Sveriges næststørste by. Forretningen er Beijers største enkeltinvestering i et anlæg og en del af en betydelig investering i vækstområdet omkring Göteborg.

Renoveringen af forretningen, der har haft samme beliggenhed siden 1950'erne, er et vidnesbyrd på Beijers strategiske bestræbelser på at styrke sin tilstedeværelse i den vestlige region. Forretningen er strategisk placeret i industrikvarteret Hisings Backa, lige nord for det centrale Göteborg, et knudepunkt for store indfaldsveje, der sikrer tilgængelighed for kunderne.

Byggeriet udføres i to etaper, hvor første del, afhentning og tilhørende forretning, nu er indviet og åbent for kunder. Etape to, logistikanlægget, forventes at være færdigt i december 2024.

Efter færdiggørelsen af begge etaper vil forretningen spænde over næsten 22.000 kvadratmeter, med en butik på 2.000 kvadratmeter og cirka 6.000 kvadratmeter lagerplads.

Kontakter

Billeder

Om STARK Group

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer til byggebranchen i Europa, med et strategisk fokus på at servicere det professionelle kundesegment fra sine flere end 1.150 forretninger. STARK Group har en årlig omsætning på EUR 7 mia. (i DKK 52,5 mia.), betjener en portefølje af ca. 450.000 kunder og samarbejder med godt 15.000 leverandører. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 20.000 medarbejdere i Tyskland, Østrig, Storbritannien, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har flerdoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle sine markeder.

STARK Group har forpligtet sig til at opnå net zero i 2050 på tværs af hele værdikæden, har underskrevet FN's Global Compact og arbejder inden for fuldt validerede 2030 videnskabsbaserede mål for at holde temperaturstigningerne under 1,5 grader.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye